ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ξεχνάει το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός και δίνει το 2.15

Ο Σάσα Βεζένκοβ με τον Δημήτρη Μωραΐτη και τον Κώστα Μπιλάλη
Ο Σάσα Βεζένκοβ με τον Δημήτρη Μωραΐτη και τον Κώστα Μπιλάλη INTIMET

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Ολυμπιακό.

Ψυχή, σώμα και μυαλό είχαν μείνει ακόμη στο Βελιγράδι, με συνέπεια ο Ολυμπιακός να κερδίσει με τα κόπων και βασάνων το Περιστέρι στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την προημιτελική σειρά των playoffs, στη Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς ήταν μπροστά για τρία δεκάλεπτα στο ΣΕΦ, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" σοβαρεύτηκαν στην τελευταία περίοδο και με επί μέρους σκορ 28-13 έκαναν το 1-0, επικρατώντας τελικά με 79-67.

Μετά το ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του και μίλησε για θλιβερή εμφάνιση, έλλειψη κινήτρου, έλλειψη διάθεσης και παίκτες που περπατούσαν. Ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε πως κατανοεί ότι μετά από μία μεγάλη διοργάνωση, όπως το Final Four, μπορεί να επέλθει ένα ψυχολογικό άδειασμα, ωστόσο υπογράμμισε πως η προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στο Περιστέρι, ήταν απογοητευτική και ότι δεν υφίσταται θέμα σωματικής κόπωσης.

Εκτός απροόπτου, ο Ολυμπιακός αναμένεται απόψε πολύ πιο σοβαρός και συγκεντρωμένος (19:30 ERT3, Live από το SPORT24). Συνήθως, δηλώσεις τέτοιου είδους, λειτουργούν αφυπνιστικά και τσιτώνουν τους παίκτες, οι οποίοι φυσιολογικά εμφάνισαν σημάδια χαλάρωσης ύστερα από το Final Four του Βελιγραδίου.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Στο Περιστέρι γνωρίζουν ότι όσο μεγάλη προσπάθεια και να κάνουν απόψε, μοιάζει απίθανο να οδηγήσουν τη σειρά σε τρίτο ματς, άρα η σεζόν κάπου εδώ θα τελειώσει για την ομάδα των δυτικών προαστίων. Το βασικό line στο χάντικαπ έχει βγει σε νορμάλ επίπεδα, στους 15-16 πόντους. Υπενθυμίζεται, πως στην κανονική διάρκεια, ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με +23 στο "Ανδρέας Παπανδρέου". Στο 1.65 το διπλό με -14,5 πόντους. Στο 2.15 αν ζητήσουμε παράλληλα και το χαμηλότερο δυνατό Over των 146,5 πόντων.

Σε ατομικό επίπεδο, έχει ενδιαφέρον το 2.90 του Σάσα Βεζένκοβ για να σκοράρει τους περισσότερους πόντους στην αναμέτρηση. Είχε 20 την Τετάρτη, όντας ο μοναδικός παίκτης στο ροτέισον του κόουτς Μπαρτζώκα που έπαιξε πάνω από 30 λεπτά. Επίσης, στην κανονική περίοδο είχε σκοράρει 17 και 14 πόντους αντίστοιχα στα δύο παιχνίδια κόντρα στο Περιστέρι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Περιστέρι – Ολυμπιακός: 2 -14,5 & Over 146,5 (απόδοση 2.15), 19:30
  • Περιστέρι – Ολυμπιακός: Βεζένκοβ πρώτος σκόρερ του αγώνα (απόδοση 2.90), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ