ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Το λογικό combo και το ρίσκο που αξίζει με τον Βεζένκοβ

Προγνωστικά Μπάσκετ: Το λογικό combo και το ρίσκο που αξίζει με τον Βεζένκοβ
INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Προμηθέα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την ημιτελική σειρά της Stoiximan Basket League (20:00 ERT3, Live από το SPORT24). Προφανώς, οι "ερυθρόλευκοι" είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς και η νίκη τους απόψε προσφέρεται μόλις στο 1.02, ενώ το διπλό των Πατρινών ξεπερνάει το 16.00.

Ολυμπιακός - Προμηθέας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα, όπως αναμενόταν, "σκούπισε" με 2-0 το Περιστέρι στα προημιτελικά. Στο πρώτο ματς, στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός είχε το μυαλό του ακόμη στο Βελιγράδι και ήταν πίσω στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, πριν σοβαρευτεί στο τέταρτο και τελικά κερδίσει με 79-67. Η εικόνα στο δεύτερο ματς, στο Περιστέρι, ήταν πολύ διαφορετική. Οι “ερυθρόλευκοι” αυτή τη φορά έπαιξαν στα γνωστά τους επίπεδα ενέργειας και κέρδισαν με το επιβλητικό 92-57.

Ο Προμηθέας από την πλευρά του, απέκλεισε με 2-0 την ΑΕΚ. Πρώτα έσπασε την έδρα της Ένωσης χάρη στη σπουδαία εμφάνιση του Δημήτρη Αγραβάνη, που έβαλε 21 πόντους. Στην Πάτρα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά έκλεισε τη σειρά, κερδίζοντας στην παράταση την ΑΕΚ, με κορυφαίο τον Τζεράι Γκραντ, που έβαλε 18 πόντους.

Στην κανονική περίοδο φέτος, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Προμηθέα στο Φάληρο με 108-75, ενώ στο εκτός έδρας παιχνίδι είχε κερδίσει με 85-65. Λογικά σε διψήφια νούμερα θα κινηθεί και απόψε η διαφορά. Οι μπουκ άλλωστε δίνουν το βασικό χάντικαπ στους 19,5 πόντους.

Αν κατεβάσουμε το χάντικαπ στο πολύ πιο βατό όριο των 11,5 πόντων και πάρουμε παράλληλα το Over 155,5 χτίζουμε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός σκοράρει φέτος στο ΣΕΦ πάνω από 90 πόντους στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Προμηθέας είναι ομάδα που μπορεί να πλησιάσει τους 70.

Σε ατομικό επίπεδο, έχει λογικό το ρίσκο με το double-double του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος το επιβεβαίωσε και στα δύο παιχνίδια με το Περιστέρι, έχοντας στο πρώτο 20 πόντους και 15 ριμπάουντ και στο δεύτερο 15 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο άσος του Ολυμπιακού μετράει φέτος 11 double-doubles σε Stoiximan Basket League και EuroLeague. Σε τιμές άνω του 4.00 το ενδεχόμενο να γράψει διψήφια νούμερα σε δύο στατιστικές κατηγορίες σε τρίτο σερί ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Προμηθέας: 1 -11,5 & Over 155,5 (απόδοση 1.98), 20:00
  • Ολυμπιακός – Προμηθέας: Βεζένκοβ double-double (απόδοση 4.05), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ