ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Το κρατάει σε αξιοπρεπή επίπεδα το Λαύριο, στο 2.00

Προγνωστικά Μπάσκετ: Το κρατάει σε αξιοπρεπή επίπεδα το Λαύριο, στο 2.00
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ματς του Ολυμπιακού στο Λαύριο, για τη Stoiximan Basket League.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Κυριακή 76-74 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και έκανε το 18/18 στη Stoiximan Basket League (19:15 ERT3, Live από το SPORT24). Διεύρυνε το νικηφόρο σερί του στα αιώνια ντέρμπι στα 12 ματς και συμπλήρωσε 20 νίκες στα τελευταία 21 επίσημα παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απόψε, οι ερυθρόλευκοι παίζουν στο Λαύριο σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 15 αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ματς τυπικής διαδικασίας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας εν όψει πλέι οφ και περισσότερο σκέφτεται την πολύ δύσκολη δοκιμασία στο Βελιγράδι, με την Παρτίζαν, την ερχόμενη Παρασκευή, για τη EuroLeague.

Το πιθανότερο είναι πως ο κόουτς Μπαρτζώκας θα ανοίξει το ροτέισον και θα μοιράσει το χρόνο σε όλη τη 12αδα του για να μην επιβαρύνει περαιτέρω τα βασικά του όπλα. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε στο Κάουνας την περασμένη Πέμπτη, ακολούθησε τρεις ημέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτή την εβδομάδα έχει ακόμη δύο ματς στο δρόμο. Εν ολίγοις θα δώσει τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας σε διάστημα οκτώ ημερών.

Στον αντίποδα, το Λαύριο έκανε άλμα παραμονής πετυχαίνοντας τρεις νίκες (με ΑΕΚ, Απόλλων Πάτρας και Αρη) στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Οι δύο εξ αυτών με τον Δημήτρη Λημνιάτη στον πάγκο, που διαδέχθηκε τον Χρήστο Σερέλη. Γενικά, το Λαύριο έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοσή του μέσα στο 2023. Υπενθυμίζεται, ότι ακόμη και στις ήττες του ήταν ανταγωνιστικό. Για παράδειγμα, έχασε στο τρίποντο από τον Κολοσσό στη Ρόδο και από τον Προμηθέα στην Πάτρα και στο δίποντο από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Λαυρίου είχε ηττηθεί στο ΣΕΦ με 98-61. Απόψε πάντως, ο Ολυμπιακός λογικά δεν θα ανοίξει ιδιαίτερα το γκάζι, επομένως οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερες πιθανότητες να κρατήσουν τη διαφορά σε πιο αξιοπρεπή επίπεδα. Το ενδεχόμενο το Λαύριο να υπερασπιστεί ένα χάντικαπ 25,5 πόντων προσφέρεται στο 1.50 και μαζί με το 12+ πόντοι του Σέιβον Φλαγκ φτάνουμε σε απόδοση διπλασιασμού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, μαζί με τον Αρ Τζέι Κόουλ, είναι οι δύο παίκτες που τραβούν το σκοράρισμα για το Λαύριο, με πάνω από 14 πόντους κατά μέσο όρο. Ο Φλαγκ, που έχει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος για την ομάδα της Λαυρεωτικής, με πάνω από 32 λεπτά κατά μέσο όρο, σημείωσε 17 πόντους στο τελευταίο ματς με τον Άρη. Επίσης, σκοράρει διψήφιο αριθμό εδώ και εννιά αγωνιστικές. Επίσης, στον πρώτο γύρο, στο παιχνίδι του ΣΕΦ, είχε πετύχει 12 πόντους με 1/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 4/6 βολές. 12/17 φορές έχει πιάσει φέτος το συγκεκριμένο όριο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαύριο – Ολυμπιακός: 1 +25,5 & Φλαγκ 12+ πόντοι (απόδοση 2.00), 19:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ