ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά μπάσκετ: Σιλντς και Σενγκέλια κάνουν τη διαφορά

Ο Σαβόν Σιλντς
Ο Σαβόν Σιλντς OLIMPIA MILANO

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον έκτο τελικό του πρωταθλήματος Ιταλίας ανάμεσα στο Μιλάνο και την Μπολόνια.

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται ο έκτος τελικός στην Ιταλία ανάμεσα στην Ολίμπια Μιλάνο και τη Βίρτους Μπολόνια (15:30 Live από το SPORT24). Η σειρά βρίσκεται στο 3-2 και το Μιλάνο χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να πανηγυρίσει το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πρώτο μετά το 2018.

Μιλάνο - Μπολόνια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Game 5 η αμυνόμενη πρωταθλήτρια Βίρτους κέρδισε με 84-78 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για το ριπίτ. Φυσικά, έγινε πολλή κουβέντα για τη διαιτησία με εκατέρωθεν δηλώσεις και το κλίμα μεταξύ των δύο φιναλίστ είναι τεταμένο.

Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια στην έδρα της Αρμάνι, η ομάδα του Ετορε Μεσίνα κέρδισε με διψήφιες διαφορές, +15 και +12. Το αποψινό ματς πάντως αναμένεται πιο κλειστό, δεδομένου ότι η Μπολόνια παίζει ξανά για να παραμείνει ζωντανή στη σειρά.

Άλλωστε, ποιοτικά δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο κέρδισε το Eurocup και διαθέτει στις τάξεις της πολλούς παίκτες επιπέδου EuroLeague, όπως ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Ντάνιελ Χάκετ και φυσικά ο Τορνίκε Σενγκέλια.

Ειδικά ο Γεωργιανός πάουερ-φόργουορντ είναι ο πιο σταθερός παίκτης της Βίρτους στους τελικούς, έχοντας διψήφιο αριθμό πόντων και στα πέντε παιχνίδια και μέσο όρο 15,8. Στο 1.50 να πιάσει το κάτω όριο των μπουκ, δηλαδή τους 11 πόντους.

Στον αντίποδα, ξεχωρίζει επιθετικά ο Σαβόν Σιλντς. Ο 28χρονος άσος της Αρμάνι σημείωσε μόλις τρεις πόντους στον προηγούμενο τελικό, δύσκολα λοιπόν θα μείνει ξανά τόσο χαμηλά. Στα πρώτα τέσσερα ματς σκόραρε κατά μέσο όρο 18,2 πόντους. Στο 1.40 να πιάσει απόψε το κάτω όριο των 12 πόντων.

Σε combo το 11+ πόντοι του Σενγκέλια με το 12+ του Σιλντς ξεπερνάει το 2.05 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή σε ένα ματς που τα πάντα είναι πιθανά σε ό,τι αφορά στο αποτέλεσμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλάνο – Μπολόνια: Σενκέλια 11+ πόντοι & Σιλντς 12+ πόντοι (απόδοση 2.07), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ