ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά μπάσκετ: Πιο έτοιμο το Μιλάνο, με απουσίες η Μπολόνια

Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, κόντρα στον Παναθηναϊκό στον τελικό του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"
Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, κόντρα στον Παναθηναϊκό στον τελικό του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον ημιτελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και τη Βίρτους Μπολόνια.

Σε ρυθμούς μπάσκετ κινούνται απόψε και στην Ιταλία με τους δύο ημιτελικούς του Σούπερ Καπ, το οποίο διεξάγεται στην Μπρέσια. Στις 19:00 παίζει η Τορτόνα με τη Σάσαρι και στις 21:45 η Αρμάνι Μιλάνο με τη Βίρτους Μπολόνια.

Ασφαλώς, το δεύτερο παιχνίδι θα προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού κακά τα ψέματα είναι σαν... τελικός. Όποια από την Αρμάνι ή τη Βίρτους προκριθεί, εκτός απροόπτου θα κατακτήσει και το τρόπαιο στον αυριανό τελικό (29/9).

Μιλάνο - Μπολόνια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Υπενθυμίζεται, ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές, Μιλάνο και Μπολόνια συναντήθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης. Το 2020 κέρδισε το Μιλάνο και το 2021 πήρε το αίμα της πίσω η Μπολόνια. Η Αρμάνι πάντως, από το 2016 και μετά έχει κατακτήσει τέσσερα Σούπερ Καπ.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, η οποία την περσινή σεζόν έκανε το νταμπλ εντός συνόρων, κερδίζοντας στους τελικούς του πρωταθλήματος με 4-2 τη Βίρτους, ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι με στόχο φέτος να επιστρέψει στο Final-4 της EuroLeague.

Αναλυτικά, απέκτησε τον Μπίλι Μπάρον (Ζενίτ), τον Κέβιν Πάνγκος (Κλίβελαντ), τον Ναζ Μίτρου-Λονγκ (Μπρέσια), τον Στέφανο Τόνουτ (Βενέτσια), τον Ντεσόν Τόμας (Μπάγερν), τον Γιοχάνες Φότγκμαν (ΤΣΣΚΑ) και τον Μπράντον Ντέιβις (Μπαρτσελόνα). Στον αντίποδα, έφυγαν οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ντιλέινι, Ντάνιελς, Κελ, Μπεντίλ, Γκραντ, Ταρτσέβσκι και Μορασκίνι.

Σε ό,τι αφορά στη Βίρτους, αναπόφευκτα η προετοιμασία πήγε λίγο πίσω, διότι ο Σέρτζιο Σκαριόλο έλειπε με την εθνική Ισπανίας στο EuroBasket. Επέστρεψε πάντως θριαμβευτής στην Μπολόνια και ετοιμάζεται φέτος να παρουσιάσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα στη EuroLeague, η οποία θα επιδιώξει να πλασαριστεί στην πρώτη οκτάδα.

Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, αποκτήθηκαν έμπειροι στη διοργάνωση παίκτες όπως ο Τζόρνταν Μίκι (Ζενίτ) και ο Ίφε Λούντμπεργκ (Φοίνιξ). Επίσης, ήρθαν ο Βέλγος σέντερ Ισμαέλ Μπακό (Μανρέσα) και ο φόργουορντ Σέμι Οτζελέγιε (Λ.Α. Κλίπερς).

Το αρνητικό για την περσινή πρωταθλήτρια του EuroCup είναι ότι θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες απόψε, καθώς είναι τραυματίες οι Τεόντοσιτς, Χάκετ, Σενγκέλια, Τζαϊτέχ και Αμπάς. Εν ολίγοις θα λείψουν τέσσερις παίκτες του βασικού ροτέισον κι ένας χρήσιμος αναπληρωματικός.

Απουσίες θα έχει και το Μιλάνο, αφού για απόψε δεν είναι διαθέσιμοι οι Σιλντς, Ντατόμε και Πάνγκος. Η Αρμάνι πάντως άφησε άριστες εντυπώσεις στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", το οποίο κατέκτησε επικρατώντας με 80-71 της Μακάμπι και με 77-64 του Παναθηναϊκού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, το σύνολο του Έτορε Μεσίνα δείχνει να βρίσκεται πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας από την Μπολόνια, η οποία έχει δώσει μόνο δύο φιλικά και γνώρισε ισάριθμες ήττες από Τορτόνα και Βενέτσια. Αντίθετα, το Μιλάνο έγραψε ρεκόρ 5-1 στα φιλικά προετοιμασίας και εκτός απροόπτου θα εκμεταλλευτεί απόψε τις σημαντικές απουσίες της Βίρτους.

Η απλή νίκη της Αρμάνι στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οριακά ξεπερνάει το 1.35. Αν ζητήσουμε παράλληλα από την Μπολόνια να είναι ως ένα σημείο ανταγωνιστική και να μην ηττηθεί με πάνω από 14 πόντους διαφορά, τότε ανεβάζουμε τον άσο σχεδόν σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρμάνι Μιλάνο – Μπολόνια: 1 (χωρίς παράταση) & Μπολόνια +14,5 (απόδοση 1.98), 21:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ