ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά μπάσκετ: Ο Τζέιμς κάνει τη διαφορά για τη Μονακό στο 2.22

Ο Μάικ Τζέιμς στο ΟΑΚΑ
Ο Μάικ Τζέιμς στο ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τέταρτο τελικό του γαλλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Μονακό και τη Βιλερμπάν.

Μία νίκη μακριά από τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της βρίσκεται πλέον η Μονακό, η οποία απόψε υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο "Γκαστόν Μεντεσέν" για τον τέταρτο τελικό του γαλλικού πρωταθλήματος (21:30 Live από το SPORT24).

Μονακό - Βιλερμπάν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς προηγείται με 2-1 στη σειρά μετά τη δύσκολη επικράτησή της στο τρίτο ματς με 83-80. Παρότι ο Τζέιμς ήταν άστοχος με 4/10 δίποντα και 1/7 τρίποντα, οι Μονεγάσκοι βρήκαν την άκρη, αφού είχαν σε καταπληκτική βραδιά τον Μπέικον, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους (7/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα) και τον Λι, που είχε 15 με 4/4 τρίποντα!

Η Μονακό είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και έτσι οι 25 του Οκόμπο (8/11 δίποντα, 1/6 τρίποντα) δεν έφθαναν στη Βιλερμπάν για να πάρει πίσω το break που υπέστη στο Game 1.

Η Βιλερμπάν παίζει απόψε το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου και για να κερδίσει μέσα στο Πριγκιπάτο είναι υποχρεωμένη να βάλει πάνω από 80 πόντους, αφού η Μονακό εντός έδρας σπάνια σκοράρει λιγότερο. Στα τρία μεταξύ τους ματς φέτος για το πρωτάθλημα και τη EuroLeague στο "Γκαστόν Μεντεσέν", οι Μονεγάσκοι σημείωσαν 84, 84 και 83 πόντους αντίστοιχα. Πρώτη επιλογή λοιπόν το Over 158,5 στο 1.82.

Σε ατομικό επίπεδο, είναι δεδομένο πως θα βγει μπροστά ο Μάικ Τζέιμς. Πρόκειται για ματς τίτλου, άρα ο ηγέτης της Μονακό θα έχει σίγουρα πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο Game 3 ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είχε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής. Στο Game 1, που η Μονακό είχε σπάσει την έδρα της Βιλερμπάν, ο Τζέιμς έγραψε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 36 λεπτά.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ομπράντοβιτς θα τον χρησιμοποιήσει και απόψε τουλάχιστον 35 λεπτά, συνεπώς ο Αμερικανός σταρ διατηρεί καλές πιθανότητες να πιάσει το 29+ στο άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ, επιλογή που προσφέρεται στο 2.20+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Βιλερμπάν: Over 158,5 (απόδοση 1.82), 21:30
  • Μονακό – Βιλερμπάν: Τζέιμς 29+ πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ (απόδοση 2.22), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ