ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το 2.25 του Γκριγκόνις κι ένα combo του 2.07

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το 2.25 του Γκριγκόνις κι ένα combo του 2.07
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 5 στην ημιτελική σειρά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι bwin.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων το Περιστέρι bwin για το πέμπτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην ημιτελική φάση της Stoiximan Basket League (19:15 ERT3, Live από το SPORT24). Μέχρι στιγμής η σειρά είναι στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό να έχει κερδίσει τα δύο ματς στο ΟΑΚΑ και το Περιστέρι τα δύο στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου". Όποια ομάδα επικρατήσει στο Game 5 θα πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου περιμένει ήδη από την Κυριακή ο Ολυμπιακός.

Το "τριφύλλι" μετέχει σταθερά στους τελικούς της Basket League (πρωτύτερα γνωστή ως Α1) από τη σεζόν 2002/03. Για την ακρίβεια δεν έπαιξε μόνο τη σεζόν 2019/20, διότι δεν διεξήχθησαν playoffs λόγω κορωνοϊού.

Σε κάθε περίπτωση, το Περιστέρι πρακτικά κυνηγάει μία πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη, να αφήσει εκτός τελικών τον Παναθηναϊκό μετά από 21 ολόκληρα χρόνια! Οι μπουκ βέβαια δίνουν καθαρό φαβορί τους "πράσινους" στους 10,5 πόντους και τον άσο οριακά πάνω από το 1.10.

Η ομάδα του κόουτς Σερέλη δεν δυσκολεύτηκε να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της στα δύο εντός έδρας ματς, κερδίζοντας με 44 και 9 πόντους διαφορά. Το Περιστέρι πάντως πήρε ψυχολογία από τις νίκες που έχει κάνει στη δική του έδρα. Στο Game 2 επικράτησε με 73-58 και στο Game 4 με 76-71.

Ειδικά στο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Σιλβέν Φρανσίσκο αναδείχθηκε σε μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του κόουτς Σπανούλη, έχοντας 24 πόντους με 8/9 σουτ εντός παιδιάς (5/5 τρίποντα). Μεγάλο ματς έκανε και ο Αλέκσα Ραντάνοφ με 15 πόντους (5/8 σουτ), ενώ ο Μίρο Μπίλαν κέρδισε κατά κράτος τη μάχη με τον Γιώργο Παπαγιάννη, σημειώνοντας 14 πόντους (6/10 σουτ) και κατεβάζοντας 8 ριμπάουντ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από τον Παναθηναϊκό, ξεχώρισε για ακόμη ένα ματς ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έπαιξε σχεδόν 35 λεπτά και έγραψε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Αντίθετα, ο Πάρις Λι έμεινε χαμηλά, μόλις στους 5 πόντους, προφανώς επηρεασμένος από το διάστρεμμα που υπέστη στον αστράγαλο.

Στοιχηματικά, έχει ενδιαφέρον το 17+ πόντοι του Γκριγκόνις σε απόδοση 2.25. Ο Λιθουανός άσος σημείωσε από 20 πόντους στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με τον κόουτς Σερέλη να τον χρησιμοποιεί πάνω από 31 λεπτά. Γενικά, μετά την απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο 29χρονος γκαρντ βρήκε ρόλο στην ομάδα και στην παρούσα φάση θεωρείται η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση των "πράσινων", δεδομένου ότι λύθηκε και η συνεργασία με τον Ντουέιν Μπέικον.

Στον αντίποδα, ο παίκτης ασφαλώς που έχει κλέψει την παράσταση, είναι ο Φρανσίσκο, ο οποίος έχει σημειώσει 15, 12, 19 και 24 πόντους αντίστοιχα στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια. Εν ολίγοις σκοράρει 17,5 πόντους κατά μέσο όρο στη σειρά. Είναι αυτονόητο, ότι το Περιστέρι θα χρειαστεί ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση απόψε από τον 25χρονο Γάλλο πόιντ-γκαρντ για να φανεί ανταγωνιστικό μέσα στο ΟΑΚΑ. Το κάτω όριο των πόντων του, είναι στους 13 και προσφέρεται στο 1.60. Αν ταυτόχρονα καλύψει ο Παναθηναϊκός ένα βατό χάντικαπ 2,5 πόντων, τότε χτίζουμε ένα combo άνω του 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός – Περιστέρι, 19:15

  • Γκριγκόνις 17+ πόντοι (απόδοση 2.25)
  • 1 (-2,5) & Φρανσίσκο 13+ πόντοι (απόδοση 2.07)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ