ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Για το 2-0 η Φενέρμπαχτσε με Καλάθη στο 2.07

Προγνωστικά Μπάσκετ: Για το 2-0 η Φενέρμπαχτσε με Καλάθη στο 2.07
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 2 ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Εφές Αναντολού, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Φενέρμπαχτσε συνέτριψε με 108-66 την Εφές το Σάββατο κι έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την πρόκρισή της στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά απόψε στην έδρα της Φενέρ (20:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24), η οποία προχθές πέτυχε κάτι μοναδικό, αφού το +42 είναι η ευρύτερη νίκη στην ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων!

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κέρδισε και τα τέσσερα δεκάλεπτα. Πήγε στο ημίχρονο με διαφορά 14 πόντων και στην επανάληψη ποδοπάτησε κυριολεκτικά την Αναντολού, η οποία έχασε την τέταρτη περίοδο με 31-12!

Είναι χαρακτηριστικό πως οι πρωταθλητές Τουρκίας τέλειωσαν το ματς με 60,9% εντός παιδιάς και σούταραν με 54,8% από το τρίποντο (17/31)! Μοίρασαν 20 ασίστ παραπάνω (32-12), πήραν 10 ριμπάουντ περισσότερα και είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Μότλεϊ, Χέις-Ντέιβις, Γκεγίκ, Ακπινάρ, Μπιμπέροβιτς, Γουίλμπεκιν, Πιερ)!

Από την Εφές διασώθηκε μόνο ο Ελάιτζα Μπράιαντ, που έκανε double-double (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ) σε 24 λεπτά συμμετοχής. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχασε για τέταρτη φορά φέτος από τη Φενέρ, σε συνολικά έξι συναντήσεις τους. Μάλιστα, είχε δεχθεί 100+ πόντους και στη EuroLeague, τον περασμένο Απρίλιο, όταν το σύνολο του κόουτς Ιτούδη είχε επικρατήσει με 103-86 στην Ούλκερ Σπορτς Αρένα.

Σε ό,τι αφορά στους απόντες, τραυματίας για τους γηπεδούχους είναι ο Εντουαρντς, ενώ αναμένεται να μείνουν ξανά εκτός οι Αντετοκούνμπο, Ντόρσεϊ και Τζεκίρι, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στο τουρκικό πρωτάθλημα, στη συμμετοχή των ξένων παικτών. Αντίστοιχα, ο Αταμάν άφησε εκτός στο Game 1 τους Ντάντστον, Σίγκλετον, Πλάις και Εμπαγιέ. Πιθανότατα την ίδια τετράδα θα αποκλείσει και απόψε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λογικά, η Εφές θα είναι πιο ανταγωνιστική αυτή τη φορά, ωστόσο η Φενέρ, με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της, έχει φέτος το απόλυτο εντός έδρας σε τρία ματς με την back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, το 2021 και το 2022.

Ο άσος λοιπόν, είναι δικαιολογημένα φαβορί στο 1.40 και μπορεί να ξεπεράσει το 2.05 αν ταυτόχρονα ο Νικ Καλάθης πιάσει 17+ στο άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ.

Ο διεθνής Ελληνας γκαρντ πραγματοποίησε μία πληρέστατη εμφάνιση το Σάββατο, έχοντας 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 24:30. Στα έξι ματς φέτος κόντρα στην Αναντολού, έχει εμφανίσει άθροισμα 20, 23, 20, 20, 15 και 18!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε – Εφές: 1 & Καλάθης 17+ πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ (απόδοση 2.07), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ