ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά μπάσκετ: Δίνει απαντήσεις η Μονακό, επιλογή combo στο 2.05

Προγνωστικά μπάσκετ: Δίνει απαντήσεις η Μονακό, επιλογή combo στο 2.05
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τρίτο τελικό της LNB ανάμεσα στη Μονακό τη Βιλερμπάν.

Η Μονακό υποδέχεται απόψε στη σάλα "Γκαστόν Μεντεσέν" τη Βιλερμπάν για το τρίτο ματς στη σειρά των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος (21:30 Live από το SPORT24). Το σκορ είναι 1-1 μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια στο "Αστρομπάλ".

Μονακό - Βιλερμπάν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μονακό έκανε με το καλημέρα το break στη σειρά, κερδίζοντας πειστικά στο πρώτο ματς με 82-74. Η Βιλερμπάν απάντησε στο Game 2 με το εκκωφαντικό 91-54, σε ένα παιχνίδι ωστόσο όπου οι Μονεγάσκοι πέταξαν λευκή πετσέτα από πολύ νωρίς και έκαναν συντήρηση δυνάμεων για τον επόμενο τελικό.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο Game 1, ο ηγέτης της Μονακό, Μάικ Τζέιμς έπαιξε 36 λεπτά και είχε 17 πόντους, ενώ στο Game 2, ο Σάσα Ομπράντοβιτς τον χρησιμοποίησε μόλις 17 λεπτά. Στο ματς της Παρασκευής πρώτος παίκτης των Μονεγάσκων σε χρόνο συμμετοχής ήταν ο ρολίστας Γιακούμπα Ουαταρά με 26 λεπτά.

Μονακό και Βιλερμπάν έχουν αναμετρηθεί φέτος σε LNB και EuroLeague έξι φορές και το σκορ είναι ισόπαλο 3-3. Και στις τρεις νίκες τους, οι Μονεγάσκοι σκόραραν πάνω από 80 πόντους.

Μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει σε 13 ματς ρεκόρ 9-4, σκοράροντας πάνω από 80 πόντους 10 φορές. Εντός έδρας, η Μονακό συνήθως ξεπερνάει τους 80 και γενικά τα παιχνίδια της με τη Βιλερμπάν φέτος, είναι γεμάτα και έχουν υψηλό σκορ. Το χαμηλότερο ήταν την περασμένη Παρασκευή, όπου σημειώθηκαν 145 πόντοι.

Στα δύο τελευταία ματς της Μονακό με τη Βιλερμπάν στο "Γκαστόν Μεντεσέν", μπήκαν πάνω από 165 πόντοι. Το ενδεχόμενο να υπερασπιστούν απόψε την έδρα τους οι Μονεγάσκοι και παράλληλα το συνολικό σκορ να ξεπεράσει τους 145 προσφέρεται σε τιμές άνω του 2.00. Άλλωστε, πρόκειται για δύο κλασικές γαλλικές ομάδες, με έντονο το στοιχείο της αθλητικότητας και ορισμένους παίκτες με σπουδαίο επιθετικό ταλέντο.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Σε ατομικό επίπεδο μπορούμε να στραφούμε στην περίπτωση του Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος φέτος σκοράρει 13,1 πόντους κατά μέσο όρο στο γαλλικό πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε τη EuroLeague με 13,8. Στη νίκη της Μονακό στο Game 1 είχε 13 πόντους με 3/5 τρίποντα.

Στο 2.20 να ξεπεράσει ξανά τους 12 και να ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο. Υπενθυμίζεται, ότι είχε κάνει κάτι παρόμοιο και στην επιβλητική νίκη των Μονεγάσκων στη Λιόν, τον περασμένο Ιανουάριο για τη EuroLeague, με 100-75, όταν είχε 21 πόντους με 7/14 δίποντα και 1/1 τρίποντο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Βιλερμπάν: 1 & Over 145,5 (απόδοση 2.05), 21:30
  • Μονακό – Βιλερμπάν: Μπέικον Over 12,5 πόντοι & Over 0,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.20), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ