ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Το 3.15 της Σερβίας, το 4.90 του Ινιάκι και ο Βαλβέρδε

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στο παιχνίδι της Σερβίας με τη Βραζιλία για το Μουντιάλ
Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στο παιχνίδι της Σερβίας με τη Βραζιλία για το Μουντιάλ © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Καμερούν - Σερβία, Νότια Κορέα - Γκάνα και Πορτογαλία - Ουρουγουάη για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας ξεκινάει με την αναμέτρηση του Καμερούν κόντρα στη Σερβία (12:00 ANT1, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες έδειξαν λίγα πράγματα στην πρεμιέρα.

Το Καμερούν το πάλεψε με την Ελβετία, αλλά ήταν παντελώς άναρχος ο τρόπος που αγωνίστηκε και ενώ έχει καλό ρόστερ μεσοεπιθετικά, προσπάθησε μόνο με ατομικές ενέργειες να απειλήσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Ελβετών. Μία στιγμή αδράνειας ήταν αρκετή για να βρεθεί κάτω στο σκορ και να χάσει με 1-0.

Από την άλλη, η Σερβία έπαιξε για να μετριάσει τις ζημιές κόντρα στη Βραζιλία και όχι για να πάρει κάτι από το ματς. Φάνηκε ότι δεν μπορούσε να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα και αρκέστηκε στο 2-0, που στην οικονομία του ομίλου, ίσως τελικά να μην παίξει σημαντικό ρόλο, αν οι Σέρβοι κάνουν το 2/2 με Καμερούν και Ελβετία.

Λογικά, στο παιχνίδι με το Καμερούν η ομάδα του Στοΐκοβιτς θα είναι πολύ πιο απαιτητική και ζητήσει σαφώς περισσότερα πράγματα. Το διπλό είναι δικαιολογημένα φαβορί στο 1.80 απέναντι σε έναν αντίπαλο που μετράει οκτώ διαδοχικές ήττες σε τελική φάση Μουντιάλ με γκολ 3-17!

Με το σχετικό ρίσκο μπορούμε να ζητήσουμε και το anytime του Μίτροβιτς, που είναι ασφαλώς το βαρύ πυροβολικό της Σερβίας. Ο άσος της Φούλαμ, με τα εννιά γκολ φέτος στην Premier League, σκόραρε έξι τέρματα στο προηγούμενο Nations League και οκτώ στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Με τη Βραζιλία ο ρόλος του ήταν άχαρος, είχε μόλις 27 επαφές με την μπάλα, τις λιγότερες από τους 11 παίκτες που ξεκίνησαν το ματς. Κόντρα στο Καμερούν αναμένεται να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή, αφού η Σερβία θα παίξει σε σαφώς πιο ψηλά μέτρα.

Το combo διπλό και να σκοράρει ο Μίτροβιτς επιστρέφει απόδοση 3.15. Οποιος θέλει να το ρισκάρει ακόμη περισσότερο μπορεί να ζητήσει και το Over 2,5 για να φτάσει στο 4.50. Μην ξεχνάμε ότι κοντράρονται δύο ομάδες, που έχασαν στην πρεμιέρα, άρα θα παίξουν μόνο για τη νίκη τώρα. Το Καμερούν μάλιστα, έχοντας την τελευταία αγωνιστική το παιχνίδι με τη Βραζιλία, αν θέλει να βρει έστω ένα γκολ, μάλλον θα πρέπει να το κάνει κόντρα στους Σέρβους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Μουντιάλ

Κομβικό είναι και το παιχνίδι της Νοτίου Κορέας με την Γκάνα για τον όγδοο όμιλο (15:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η Νότια Κορέα στο 0-0 με την Ουρουγουάη είχε μία σπουδαία ευκαιρία με τον άσο του Ολυμπιακού, τον Ουί-Τζο, ωστόσο τέλειωσε το ματς χωρίς τελική στο στόχο. Ήταν πάντως η κλασική, εργατική και καλά οργανωμένη Νότια Κορέα.

Από την άλλη, η Γκάνα άφησε θετικές εντυπώσεις, παρά την ήττα κόντρα στην Πορτογαλία με 3-2. Το πάλεψε το παιχνίδι και έδειξε πως είναι από τις ανταγωνιστικές αφρικανικές ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση. Ίσως η καλύτερη μετά το Μαρόκο.

Για τα "μαύρα αστέρια" είναι καθοριστικό να πάρουν μίνιμουμ την ισοπαλία κόντρα στη Νότια Κορέα για να παραμείνουν ζωντανά στο κόλπο της πρόκρισης. Λογικά θα πάμε σε ένα κλειστό ματς τακτικής και δεν είναι τυχαίο ότι το Under 2,5 προσφέρεται μόλις στο 1.60.

Αν πάντως υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά για την Γκάνα, αυτός είναι φυσικά ο Ινιάκι Γουίλιαμς. Ο άσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν φάνηκε ιδιαίτερα στην πρεμιέρα, όμως στο φινάλε λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε 3-3, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια του Ντιόγκο Κόστα. Πρακτικά, ο άσος των Βάσκων γλίστρησε και για αυτό δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στην εστία των Πορτογάλων.

Με τη Νότια Κορέα είναι πολύ πιθανό να βρει περισσότερες στιγμές για να απειλήσει. Άλλωστε, πρόκειται για τον πιο απειλητικό παίκτη φέτος της Αθλέτικ με πέντε γκολ στη La Liga και 5,93 xGoals! Στο 4.90 να είναι ο πρώτος σκόρερ της Γκάνας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για τον ίδιο όμιλο, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, έστω και δύσκολα, έθεσε τις βάσεις πρόκρισης, με τον Ρονάλντο μάλιστα να γράφει ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μουντιάλ, που πετυχαίνει γκολ σε πέντε διαφορετικές διοργανώσεις.

Από την άλλη, η Ουρουγουάη δεν δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες που τη συνόδευαν πριν την έναρξη του τουρνουά και οφείλει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια. Είναι αλήθεια, πως η Σελέστε είναι μία πολύ σκληρόπετση ομάδα και θα πρέπει να αναμένουμε την αντίδρασή της. Βέβαια, ακόμη και η ισοπαλία απέναντι στους Πορτογάλους δεν θα είναι καταδικαστική για το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο. Συνεπώς, δεν περιμένουμε ιδιαίτερα ρίσκα, δεδομένου ότι και η Πορτογαλία, μπορεί να μείνει ικανοποιημένη στο τέλος με τέσσερις βαθμούς μετά από δύο ματς.

Σε ατομικό επίπεδο, ο παίκτης, που όπως αναμένονταν, ξεχώρισε για την Ουρουγουάη στην πρεμιέρα, ήταν ο Φέδε Βαλβέρδε. Ο άσος της Ρεάλ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και κόντρα στη Νότια Κορέα είχε τρεις τελικές, εκ των οποίων η μία στο δοκάρι. Πολύ πιθανό να δοκιμάσει τα πόδια του και κόντρα στην Πορτογαλία. Στο 2.40 να βρει τώρα μία τελική στο στόχο. Με τη “βασίλισσα” στη La Liga έχει σε 14 συμμετοχές 31 τελικές, από τις οποίες οι 14 έχουν βρει στόχο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καμερούν – Σερβία: 2 & Μίτροβιτς Anytime (απόδοση 3.15), 12:00
  • Νότια Κορέα – Γκάνα: Πρώτος σκόρερ Γκάνας Ινιάκι Γουίλιαμς (απόδοση 4.90), 15:00
  • Πορτογαλία – Ουρουγουάη: Βαλβέρδε +1 τελική στο στόχο (απόδοση 2.40), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ