TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Πολύ σκληρό για να… πεθάνει το Μαρόκο

Οι παίκτες του Μαρόκου πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ισπανίας στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Ετζουκέισον Σίτι", Αλ Ραγιάν | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
Οι παίκτες του Μαρόκου πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Ισπανίας στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Ετζουκέισον Σίτι", Αλ Ραγιάν | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/LUCA BRUNO/AP IMAGES

Το Μαρόκο και ο αραβικός κόσμος πανηγυρίζει για την πρόκριση στους οκτώ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο κόντρα στην Πορτογαλία καλούνται να αποδείξουν για άλλη μια φορά το μέταλλο που το χαρακτηρίζει. Ποντάρισμα σε δύο ειδικά στοιχήματα.

Ο αραβικός κόσμος και το Μαρόκο βιώνουν ιστορικές στιγμές με την πρόκριση της χώρας στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Η ομάδα δεν έχει διασκεδάσει απλώς τις εντυπώσεις, είναι από τις ομάδες που θα μνημονεύουμε για τη μαχητικότητα και το μέταλλο και το τσαγανό που έχει βγάλει το σύνολο του Ρεγκραγκί. Μετά την Ισπανία το Μαρόκο καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μια ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου (17:00 ANT1, ANT1+, LIVE από το SPORT24).

Η Πορτογαλία ήταν επιβλητική κόντρα στην Ελβετία, σάρωσε με 6-1 και τον Φερνάντο Σάντος να παραγκωνίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφήνοντας τον στον πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αυτός που αποθεώθηκε και δικαιώθηκε έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, αφού ο Ράμος, που αντικατέστησε τον Κριστιάνο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αυτή τη φορά τι σχήμα θα δούμε από τον Σάντος και εάν θα επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι ο αρχηγός και ο σούπερ σταρ της ομάδας, το κλίμα είναι περίεργο όπως προκύπτει από δημοσιεύματα, αλλά η ομοσπονδία τα αρνείται, την ώρα που ο εμβληματικός επιθετικός προσπάθησε με τον τρόπο του να χαμηλώσει τους τόνους στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πορτογαλία είναι η ποιοτική ομάδα του ζευγαριού, αλλά ο Σάντος καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει στη μάχη των πάγκων. Ο Ρεγκραγκί έχει κερδίσει πολλούς πόντους ως προπονητής, η ομάδα του δεν έχει τίποτα να χάσει, ενώ ο Άμραμπατ είναι εκπληκτικός.

Οι Μαροκινοί είναι πολύ σκληροί για να… πεθάνουν, θα τα δώσουν όλα ως συνήθως, θα το πάνε στην υπομονή, αλλά έχουν σπαταλήσει και πολλές δυνάμεις, ειδικά οι Σαΐς και Χακίμι που αντιμετώπισαν κάποιες μικροενοχλήσεις. Το 6-1 της Πορτογαλίας μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ, είδαμε τι έγινε και με τους Βραζιλιάνους. Αναμένεται προσεκτικό παιχνίδι, η λογική του late goal έχει βάση. Στο 1.87 να μπει γκολ μετά το 70:00. Στο 2.00 το Χ ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρόκο - Πορτογαλία: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.00), 17:00
  • Μαρόκο - Πορτογαλία: Γκολ μετά το 70:00 (απόδοση 1.87), 17:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ