ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Πιέζεται ο άσος της Νοτίου Κορέας

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ στο παιχνίδι της Νοτίου Κορέας με την Ουρουγουάη για το Παγκόσμιο Κύπελλο
Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ στο παιχνίδι της Νοτίου Κορέας με την Ουρουγουάη για το Παγκόσμιο Κύπελλο © 2022 LEE JIN-MAN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Νότια Κορέα - Πορτογαλία και Καμερούν - Βραζιλία.

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής στο έβδομο και το όγδοο γκρουπ.

Η αρχή γίνεται με τον όγδοο όμιλο, όπου τα πάντα παραμένουν ανοιχτά σε ό,τι αφορά στη δεύτερη θέση. Στοιχηματικά, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ματς της Νοτίου Κορέας με την Πορτογαλία (17:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει κάνει το 2/2, έπιασε τους έξι βαθμούς και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Το μόνο που απομένει ακόμη, είναι να κλειδώσει και την πρώτη θέση για να μην περάσει στο ταμπλό, που βρίσκεται ήδη η Αργεντινή και πιθανότατα η Βραζιλία. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και με ήττα, αν για παράδειγμα δεν κερδίζει στο άλλο ματς η Γκάνα την Ουρουγουάη. Βέβαια, ακόμη και σε ισοβαθμία με τους Γκανέζους, οι Πορτογάλοι ενδέχεται να έχουν το πάνω χέρι στη διαφορά τερμάτων (+3 με 0 αυτή τη στιγμή).

Στον αντίποδα, η Νότια Κορέα παίζει απόψε ρέστα πρόκρισης, γνωρίζοντας, ότι αν κερδίσει, έχει σοβαρές πιθανότητες να τα καταφέρει, σε περίπτωση που δεν επικρατήσει η Γκάνα της Ουρουγουάης.

Εν ολίγοις, έχουμε από τη μία τη Νότια Κορέα, του Πορτογάλου Πάουλο Μπέντο, που θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη και από την άλλη την περασμένη Πορτογαλία, η οποία μπορεί να μη χρειαστεί ούτε την ισοπαλία για να τερματίσει πρώτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις το κίνητρο κάνει τη διαφορά. Το διαπιστώσαμε ολοζώντανα και χθες, με την Ιαπωνία να κερδίζει με ανατροπή την Ισπανία, η οποία τελικά δεν "χαλάστηκε" με τη δεύτερη θέση.

Προφανώς, το ίδιο πράγμα έχουν αντιληφθεί και οι στοιχηματικές εταιρίες, με συνέπεια ο άσος πλέον να έχει πέσει κάτω από το 4.00, ενώ είχε αρχικά ανοίξει στο 6,00+, σε μερικούς μπουκ ακόμη και στο 9.00! Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και στο 3.90 είναι μία επιλογή που αξίζει το ρίσκο της, αφού όπως είπαμε, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μπορεί το κίνητρο να είναι εντελώς μονόπλευρο.

Ούτως ή άλλως, η Νότια Κορέα έχει παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στα δύο πρώτα παιχνίδια. Επίσης, ο Σάντος δεν αποκλείεται να κάνει ροτέισον, προστατεύοντας παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο για να τιμωρηθούν, αν δεχθούν ακόμη μία κάρτα. Αυτοί είναι οι Μπρούνο Φερνάντες, Ρούμπεν Νέβες, Ζοάο Φέλιξ και Ρούμπεν Ντίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Μουντιάλ

Δεδομένα ροτέισον θα πραγματοποιήσει και ο Τίτε στη Βραζιλία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός τεχνικός προσανατολίζεται να αλλάξει όλη τη βασική του ενδεκάδα, που χρησιμοποίησε στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Κανείς δεν διαφωνεί ότι και τα "δεύτερα" των Βραζιλιάνων είναι πολύ ανώτερο σύνολο από το Καμερούν.

Όταν όμως γίνονται τόσες πολλές διαφοροποιήσεις, μπορεί να υπάρξει αντίκτυπο στη χημεία. Η Βραζιλία στα πρώτα δύο παιχνίδια της είχε υποδειγματική αμυντική λειτουργία και δεν δέχθηκε ούτε μία τελική στο στόχο! Αυτό ενδέχεται να αλλάξει απόψε, με τον Τίτε να "πειράζει" στο 100% το αρχικό του σχήμα.

Άλλωστε, το Καμερούν είναι μία ομάδα όσα πάνε και όσα έρθουν, χωρίς καμία αμυντική ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, το συγκρότημα του Ρικομπέρτ Σονγκ δεν έχει τίποτα να χάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα κυνηγήσει μία μεγάλη έκπληξη, μήπως "κλέψει" τη δεύτερη θέση από Ελβετούς και Σέρβους και κυρίως θα κοιτάξει να το διασκεδάσει, απέναντι στο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Συμπερασματικά, υπάρχουν οι συνθήκες για να ανοίξει το παιχνίδι και να δούμε γκολ και θέαμα. Η Βραζιλία με Μαρτινέλι, Ζέσους, Αντονι και Ροντρίγκο μπροστά έχει τη δυνατότητα ακόμη και μόνη της να βγάλει το Over 2,5 κόντρα σε αυτό το Καμερούν. Στο 1.80 η συγκεκριμένη επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότια Κορέα - Πορτογαλία: 1 (απόδοση 3.90), 17:00
  • Καμερούν - Βραζιλία: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ