BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μουντιάλ: Με το 4.75 στο Ισπανία - Γερμανία

Ο Τζόσουα Κίμιχ σε αναμέτρηση της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ κόντρα στην Ιαπωνία μετά από γκολ που δέχτηκε η Μάνσαφτ
Ο Τζόσουα Κίμιχ σε αναμέτρηση της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ κόντρα στην Ιαπωνία © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

To BetMarket.gr αναλύει τη σπουδαία ευρωπαϊκή μάχη του σημερινού προγράμματος.

Μετά το Γαλλία - Δανία χθες, ακολουθεί σήμερα άλλη μια δυνατή ευρωπαϊκή μάχη. Μάλιστα το Ισπανία - Γερμανία (21:00 ΑΝΤ1, LIVE από το SPORT24) είναι ακόμη πιο σπουδαίο παιχνίδι από πλευράς ονομάτων.

Η Ισπανία με νίκη καθαρίζει την πρόκριση και απλά θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική να μάθει αν θα τερματίσει πρώτη ή δεύτερη. Με την πλάτη στον τοίχο η Γερμανία, που αναζητάει μόνο νίκη. Ειδικά αν η Ιαπωνία νωρίτερα έχει κερδίσει την Κόστα Ρίκα, οι Γερμανοί με ήττα θα μείνουν από τη 2η αγωνιστική εκτός συνέχειας Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σωστά είναι το φαβορί του παιχνιδιού η Ισπανία, αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστική. Πειστική η μία, εντελώς ανασφαλής η άλλη. Για να μην μακρηγορούμε, το σετ είναι σωστά διαβασμένο από τις στοιχηματικές εταιρίες. Δεν έχει αξία να κυνηγήσουμε κάτι, αφού υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο αντίδρασης της Γερμανίας. Η οποία ήταν η ομάδα με τα περισσότερα σουτ στην αντίπαλη εστία και τις περισσότερες τελικές στην πρώτη αγωνιστική.

Οι Γερμανοί θα μπουν δυναμικά, θα αναζητήσουν νωρίς το γκολ για να φτιάξουν την ψυχολογία τους. Οι Ισπανοί θα βρουν χώρους, ενώ έχουν δείξει πως μπορούν να σκοράρουν ανεξάρτητα από πρόσωπα. Το να επιτευχθεί γκολ στα πρώτα 10′ του αγώνα προσφέρεται στο 4.33. Εξαιρετικά πιθανό το Goal/Goal σε απόδοση 1.61.

Ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μακέλι θεωρείται αρκετά ικανός στο να κρατάει σε ισορροπία το παιχνίδι ενώ δεν του αρέσει να διακόπτει τον ρυθμό. Παρόλα αυτά, είναι εξαιρετικά αυστηρός σε πολλά σφυρίγματα. Πάρα πολλά θα κριθούν στην μάχη του κέντρου, εκεί όπου όποιος υπερισχύσει θα έχει και το πάνω χέρι για τη νίκη. Σ’ αυτόν τον χώρο περιμένουμε να διεξαχθεί και δυνατό παιχνίδι.

Ο Κίμιχ αναμένεται να αναλάβει περισσότερο αμυντικά καθήκοντα στη θέση "6", αφήνοντας τον Γκουντογκάν να ανεβαίνει πιο ψηλά στο γήπεδο. Στο 4.75 να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία - Γερμανία: Goal/Goal (απόδοση 1.61)
  • Iσπανία - Γερμανία: Κίμιχ κίτρινη κάρτα (απόδοση 4.75)

Καθημερινές αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, ιστορίες, παρασκήνιο, αποδόσεις Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ