DAILY BET

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γαλλία - Πολωνία με 3.30, Αγγλία - Σενεγάλη με 4.35

Προγνωστικά Μουντιάλ: Γαλλία - Πολωνία με 3.30, Αγγλία - Σενεγάλη με 4.35
IMAGO/MORITZ MUELLER

Συνεχίζεται η νοκ άουτ φάση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Προγνωστικά και ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Κυριακής.

Την Κυριακή στις 17:00, Γαλλία και Πολωνία συγκρούονται στο 'Al Thumama Stadium'. Με κάμποσες αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, οι 'τρικολόρ' ηττήθηκαν στο φινάλε του Group D, 1-0 από την Τυνησία. Είχαν προλάβει ωστόσο να κάνουν το 2/2 απέναντι σε Αυστραλία και Δανία, εξασφαλίζοντας από νωρίς την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου.

Δεν επηρεάστηκαν από τις απουσίες των Πογκμπά, Καντέ, Ενκουνκού και Μπενζεμά, αντίθετα εμφανίστηκαν με απόλυτη συγκέντρωση στο χορτάρι και είναι βέβαιο πως δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τα σκήπτρα τους τόσο εύκολα.

Ψυχολογικό roller coaster για την Πολωνία στο Group C. Πήρε 0-0 στην πρεμιέρα από το Μεξικό, νίκησε τη Σαουδική Αραβία και παρά την ήττα στο φινάλε από την Αργεντινή, πήρε το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης του ομίλου στην ισοβαθμία.

Σύνολο με πολύ μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση στο χορτάρι, δεν γοητεύει ιδιαίτερα με το επιθετικό της παιχνίδι, έχει όμως τον Λεβαντόβσκι για τα δύσκολα. Τώρα βέβαια το έργο της θεωρείται κάτι παραπάνω από δύσκολο, αλλά το 'πρέπει' σίγουρα είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας και βάθους στο ρόστερ, ο Ντεσάν έχει περισσότερα όπλα και το κυριότερο, έχει τον Εμπαπέ. Ζόρια περιμένουν την άμυνα της Πολωνίας, που μοιάζει δύσκολο να αντέξει στην πίεση των Γάλλων. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Εμπαπέ & Γαλλία over 6,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Αγγλία και Σενεγάλη ολοκληρώνουν το καρέ των νοκ άουτ για το σαββατοκύριακο, με την αναμέτρηση που κάνει σέντρα στις 21:00 στο 'Al Bayt Stadium'. Εξαιρετική στην πρεμιέρα του Group B η Αγγλία, διέλυσε 6-2 το Ιράν.

Κακή στο 0-0 με τις ΗΠΑ, ξεσπάθωσε στο 3-0 επί της Ουαλίας στο φινάλε του ομίλου και κλείδωσε την πρώτη θέση. Καλό το ρόστερ, μεγάλη η πίεση στο στρατόπεδο των 'τριών λιονταριών', όπως συνήθως. Παράδοξο το γεγονός πως ο Κέιν δεν έχει σκοράρει ακόμη, έστω κι αν υποδύεται άριστα τον ρόλο του βασικού δημιουργού από τον άξονα.

Παλικαρίσια πρόκριση για τη Σενεγάλη από τη δεύτερη θέση του Group Α. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ολλανδία, έστω κι αν ήταν εξόχως ανταγωνιστική. 'Καθάρισε' με συνοπτικές διαδικασίες το Κατάρ και έφτασε στον... τελικό με το Εκουαδόρ στο φινάλε του ομίλου.

Προηγήθηκε με τον Σαρ στο 44', ισοφαρίστηκε στο 67' αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Κουλιμπαλί σκόραρε και την έστειλε στην επόμενη φάση. Αξιόμαχο σύνολο, με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και το θάρρος στο χορτάρι.

Η Αγγλία σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η Σενεγάλη είναι ύπουλος αντίπαλος και δεν θέλει πολύ να έχουμε ξανά... κλάματα. Η ώρα να βρει δίχτυα ο Κέιν μάλλον έφτασε, όμως οι επιθετικοί της Σενεγάλης μπορούν να ζορίσουν την άμυνα της Αγγλίας και κυρίως τον Μαγκουάιρ. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & να σκοράρει ο Κέιν σε απόδοση 4.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ