BETMARKET TIPS

​Προγνωστικά Ιταλία: Με το μυαλό στο Κύπελλο η Τορίνο

Ο Τομάσο της Μπαλντάνζι της Έμπολι πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ίντερ στο Μιλάνο για τη Serie A
Ο Τομάσο της Μπαλντάνζι της Έμπολι © 2023 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Δύο επιλογές από τη Serie A στο σαββατιάτικο κουπόνι από το BetMarket.gr

Χωρίς Premier League σήμερα, καθώς έχουμε FA Cup στην Αγγλία, ενώ… κουτσουρεμένο είναι το πρόγραμμα και στη Stoiximan Super League Μόλις δύο ματς, με απούσες τις μεγάλες του πρωταθλήματος λόγω των παιχνιδιών Κυπέλλου που προηγήθηκαν.

Όσο υπάρχει το κενό των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι ομοσπονδίες χώνουν γύρους του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Όπως για παράδειγμα η Ιταλία, που παράλληλα με τα παιχνίδια της Serie A, βλέπουμε και αγώνες Κυπέλλου. Και δεν είναι λίγες οι φορές που οι προπονητές επιλέγουν παιχνίδια. Είτε γιατί σνομπάρουν το Κύπελλο καθώς καίγονται στο πρωτάθλημα ή επειδή είναι άνετοι στο πρωτάθλημα και ψάχνουν τη διάκριση στο Κύπελλο. Μια τέτοια περίπτωση συναντάμε σήμερα στην Ιταλία.

Η Εμπολι (16:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) έκανε τη… μαγκιά στο Μιλάνο, επικρατώντας με 1-0 της Ιντερ. Σπουδαία επικράτηση από πολλές απόψεις, με την ομάδα του Ζανέτι να επωφελείται της αποβολής των Νερατζούρι στο 43’ αλλά και να πραγματοποιεί το τέλειο ματς. Στην καλύτερη φετινή της κατάσταση, με 5 παιχνίδια αήττητη (3-2-0) και εντός πρώτης δεκάδας (9η θέση). Αρκετά καλές και οι εντός έδρας επιδόσεις της, με 4 νίκες στους 5 τελευταίους αγώνες της (μοναδική ήττα από την Αταλάντα).

Κυνική εμφάνιση και επαγγελματικό διπλό για τη Τορίνο μπροστά σε 30.000 οπαδούς της Φιορεντίνα. Με σημαντικό παιχνίδι μπροστά της, καθώς μεσοβδόμαδα αγωνίζεται ξανά στη Φλωρεντία, αυτήν τη φορά για τα προημιτελικά του Coppa Italia.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες σε καλή κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί την απόκλιση του σετ αποδόσεων και τον φαβοριτισμό του διπλού. Μόλις ένας βαθμός τους χωρίζει στη βαθμολογία, η Έμπολι πλέον είναι αρκετά βελτιωμένη στην έδρα της και η Τορίνο παίζει σημαντικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Με την βαθμολογική άνεση που έχει, αναμένουμε να ρίξει το… βάρος εκεί. Ξεκάθαρη αξία στον άσο του 3.30.

Αταλάντα - Σαμπντόρια: Προγνωστικά και ανάλυση

Η επίθεση της Αταλάντα (21:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) έχει επιστρέψει στις παλιές καλές ημέρες. Η ομάδα του Γκασπερίνι σκοράρει ανελιπώς τις τελευταίες εβδομάδες, με 20 γκολ ενεργητικό στα πέντε επίσημα παιχνίδια στο 2022. Εκ των βασικών πρωταγωνιστών ο πολύ φορμαρισμένος Λούκμαν, που έχει σκοράρει έξι φορές στα τρία τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι - Τορίνο: 1 (απόδοση 3.30), 16:00
  • Aταλάντα - Σαμπντόρια: Λούκμαν Anytime σκόρερ (απόδοση 2.25), 21:45

Διάβασε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, φτιάξε το δικό σου δελτίο μέσα από τη νέα υπηρεσία του BetMarket.gr και βρες σε ποια στοιχηματική εταιρία έχει τις καλύτερες αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ