ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Χαλαρή η Έμπολι, αφελής η Αταλάντα

Ο άσος της Αταλάντα, Ματέο Πεσίνα με τον Φρανκ Κεσί της Μίλαν
Ο άσος της Αταλάντα, Ματέο Πεσίνα με τον Φρανκ Κεσί της Μίλαν © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για την Αταλάντα, η οποία υποδέχεται την Έμπολι.

Τελευταία αγωνιστική στη Serie A και απόψε θα κριθεί η έβδομη θέση που οδηγεί στο Conference League της ερχόμενης περιόδου. Έβδομη αυτή τη στιγμή είναι η Φιορεντίνα με 59 βαθμούς. Τους ίδιους έχει και η όγδοη Αταλάντα, ωστόσο υστερεί στην ισοβαθμία με τους βιόλα. Αυτό σημαίνει, ότι η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Φιορεντίνα, η οποία φιλοξενεί τη Γιουβέντους, για να μπορέσει να την προσπεράσει.

Οι μπουκ θεωρούν καθαρό φαβορί τη Φιορεντίνα στην αναμέτρηση με την αδιάφορη βαθμολογικά Γιουβέντους. Το ίδιο βέβαια ίσχυε και την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στη Σαμπντόρια και οι βιόλα ηττήθηκαν με 4-1. Σε κάθε περίπτωση, η αποστολή της Φιορεντίνα μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, δεδομένου ότι οι σχέσεις της με τη Γιουβέντους είναι τεταμένες.

Προγνωστικά Ιταλία

Δεν αποκλείεται λοιπόν, η Αταλάντα να βρει την ευκαιρία να... τρυπώσει στο Conference League, εφόσον δεν καταφέρει η Φιορεντίνα να κερδίσει τη Γιουβέντους. Βέβαια και η Αταλάντα δεν έχει δείξει ιδιαίτερη ζέση φέτος για να βγει στην Ευρώπη. Στα τελευταία οκτώ ματς στο πρωτάθλημα έχει κάνει μόνο δύο νίκες (2-2-4) και ειδικά στο Μπέργκαμο είναι απογοητευτική, αφού σε 18 αγώνες φέτος έχει κερδίσει μόλις τέσσερις φορές (4-8-6).

Το θετικό για τους μπεργκαμάσκι, είναι ότι έχουν απέναντί τους την εντελώς χαλαρή και αδιάφορη Έμπολι, η οποία μετράει τέσσερα Over 2,5 στα τελευταία πέντε ματς και την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 1-1 με τη Σαλερνιτάνα, γιατί ο γκολκίπερ Βικάριο έπιασε πέναλτι στο 83' (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Στο δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός έδρας, η Εμπολι δέχθηκε τέσσερα γκολ από την Ουντινέζε (4-1) και άλλα τόσα από την Ιντερ (4-2). Ανοιχτό και ελεύθερο αναμένεται και το αποψινό παιχνίδι. Η Αταλάντα έχει μεν δύο σοβαρές απουσίες, τον Μαλινόβσκι (6 γκολ) και τον Μουριέλ (9 γκολ), ωστόσο παίζει πάντα φουλ επίθεση και αφήνει κατά κανόνα κενά πίσω. Δεν είναι τυχαίο ότι δέχεται οκτώ σερί αγωνιστικές γκολ, μετρώντας επτά Goal/Goal.

Οι μπουκ έχουν πάρει τα μέτρα τους και προσφέρουν μόλις στο 1.30 το Over 2,5 και στο 1.70 το Over 3,5. Καλύτερη επιλογή το 4-6 γκολ σε τιμές διπλασιασμού, υπενθυμίζοντας ότι στον πρώτο γύρο η Αταλάντα είχε κερδίσει εκτός έδρας την Εμπολι με 4-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα – Εμπολι: 4-6 γκολ (απόδοση 2.00), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ