BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ιταλία: Σχέση μίσους στη Φλωρεντία, ρίσκο με το 4.30

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την Ίντερ
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket θυμίζει τη σχέση μίσους μεταξύ Φιορεντίνας - Γιουβέντους, τα "κλέφτες" και τα πανό εναντίον των Γιουβεντίνων και αναλύει το σημερινό μεταξύ τους με το… ψεύτικο μονόπλευρο κίνητρο.

Συνηθίσαμε κάθε άνοιξη να ψάχνουμε ποια αδιάφορη ομάδα θα κάνει τη χάρη στην ενδιαφερόμενη ή σε ποιο παιχνίδι θα τα "βρούνε" στο κοινό αποτέλεσμα. Πράγματα που συμβαίνουν συχνά, με πρόσφατο παράδειγμα το 0-0 της Μπαρσελόνα στη Χετάφε την περασμένη εβδομάδα, σε μια αναμέτρηση που και οι δύο … περίμεναν υπομονετικά, δίχως να απειλούν, μέχρι να τελειώσει.

Αυτή βέβαια είναι μόνο η μία πλευρά. Υπάρχουν και οι… τίμιοι, όπως πρόσφατα συζητούσαμε για την Μπρέντφορντ και το διπλό της στην Έβερτον αλλά και εκείνοι που έχουν τα… αντίθετα συναισθήματα.

Μια τέτοια σχέση μίσους βιώνουν τα τελευταία χρόνια η Φιορεντίνα με τη Γιουβέντους (21:45 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ). Κυρίως από πλευράς των βιόλα, το μίσος των οποίων για την ομάδα του Τορίνο είναι άσβεστο.

Πρόσφατα, μάλιστα, έπεσε κι άλλο λάδι στη φωτιά, με τον Βλάχοβιτς να γίνεται ο… προδότης που έφυγε από τη Φλωρεντία για το χρήμα και τη δόξα στη Γιουβέντους.

Ο νεαρός φορ βέβαια δεν είναι ο μοναδικός. Η αρχή είχε γίνει από το 1959, όταν ο Τσερβάτο είχε κάνει επίσης το μεταγραφικό δρομολόγιο Φλωρεντία-Τορίνο, με το πιο μεγάλο επεισόδιο να σημειώνεται το 1990 με την αποχώρηση του τεράστιου Ρομπέρτο Μπάτζιο από τη Φιορεντίνα για τη Γιουβέντους.

Κομβικό σημείο στις σχέσεις των δύο ομάδων το πρωτάθλημα του 1982, όταν το διεκδικούσαν αμφότερες, με τη Γιουβέντους να παίρνει τα σφυρίγματα που χρειάζεται για να φτάσει πρώτη στο νήμα την τελευταία αγωνιστική. Η χρονιά που το "κλέφτες" ηχούσε σε όλη την πόλη και απευθυνόταν στους ασπρόμαυρους.

Μια κόντρα που είχε ακόμη πιο μελανές στιγμές, σαν το αισχρό πανό από τον κόσμο της Φιορεντίνα μετά την τραγωδία του Χέιζελ ή τις αρκετές συμπλοκές στο δρόμο μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων.

Ερχόμαστε στο σήμερα, όπου η Φιορεντίνα ψάχνει τη νίκη για να εξασφαλίσει την έξοδο στο Conference League απέναντι στην αδιάφορη Γιουβέντους. Οι στοιχηματικές εταιρίες, από την άλλη, έχουν βγάλει ένα σετ καθαρά πάνω στο κίνητρο, μην υπολογίζοντας πως με τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν μεταξύ αυτών των δύο, κανείς Γιουβεντίνος δεν θα θέλει η ομάδα του να χαριστεί στη Φιορεντίνα. Το διπλό ξεπερνά τις 4 μονάδες και είναι πάρα πολύ υψηλό αν τελικά το ματς παιχτεί εντελώς στα ίσια!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα - Γιουβέντους: 2 (απόδοση 4.30), 21:45

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ