ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Οριακή μάχη παραμονής στο "Καστελάνι"

Ο τεχνικός της Σαμπντόρια, Ντέγιαν Στάνκοβιτς
Ο τεχνικός της Σαμπντόρια, Ντέγιαν Στάνκοβιτς © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Έμπολι - Σαμπντόρια, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A.

Η 19η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση της Έμπολι κόντρα στη Σαμπντόρια (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά ματς, διότι αν οι γηπεδούχοι επικρατήσουν θα απομακρυνθούν 13 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή τους. Από την άλλη, η ομάδα της Γένοβας θα προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά της από τη σωτήρια 17η θέση, που αυτή τη στιγμή είναι στο -7.

Μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, η Σαμπντόρια εμφάνισε σημάδια βελτίωσης. Κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τη Σασουόλο και ήταν αξιοπρεπής κόντρα στην πρωτοπόρο Νάπολι. Μπορεί να έχασε με 2-0 από τους παρτενοπέι, όμως έπαιξε με δέκα παίκτες από το 38' και μέχρι το πέναλτι του Ελμάς στο 82', είχε το ματς ανοιχτό.

Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, όπως αναμένονταν, έκανε ροτέισον και η Σαμπντόρια αποκλείστηκε φυσιολογικά, χάνοντας με 1-0 στη Φλωρεντία από τη Φιορεντίνα. Πρακτικά, το παιχνίδι της Πέμπτης ήταν να βγει η υποχρέωση, αφού όλο το βάρος θα πέσει στη μάχη της παραμονής.

Στον αντίποδα, η Έμπολι ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες εκτός έδρας, το 2023. Πρώτα το 1-1 στο Ούντινε και εν συνεχεία το 2-2 στη Ρώμη με τη Λάτσιο, σε ένα παιχνίδι που το σύνολο του Πάολο Τζανέτι έχανε με 2-0 μέχρι το 83' και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 93'!

Συνολικά, η Έμπολι έχει επτά ισοπαλίες, τις περισσότερες φέτος στο ιταλικό πρωτάθλημα, μετά τη Λέτσε, που μετράει οκτώ. Διόλου απίθανο να φέρει ακόμη μία απόψε κόντρα στη Σαμπντόρια, πριν πάει να παίξει την άλλη Δευτέρα στο Μιλάνο, με την Ιντερ.

Σημειώνεται άλλωστε, ότι οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν αγαστές σχέσεις και δεν είναι τυχαίο ότι η Έμπολι παραχώρησε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δανεικό στη Σαμπντόρια τον Ολλανδό φορ Σαμ Λάμερς. Εξάλλου, η ομάδα του Στάνκοβιτς έχει μαζέψει τους επτά από τους εννιά συνολικά βαθμούς της εκτός έδρας, ενώ στο "Κάρλο Καστελάνι" έχει θετική παράδοση με ρεκόρ 3-2-0 από το 2014/15 και μετά. Στο 3.20 το Χ κατά μέσο όρο στις στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εμπολι – Σαμπντόρια: Χ (απόδοση 3.20), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ