BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ιταλία: Μία ιστορία από παλιά με πολλά γκολ

 Ο Ζντένεκ Ζέμαν στον πάγκο της Κάλιαρι σε αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ στο Σαν Σίρο
Ο Ζντένεκ Ζέμαν © 2023 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr βρήκε τη νέα ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν και προτείνει στο 1.75 και το 2.80!

Οι τίτλοι είναι το κριτήριο της επιτυχίας, αλλά πολλές φορές άνθρωποι που δεν έχουν κατακτήσει τέτοιους έχουν καταφέρει να κερδίσουν μια θέση στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ενας τέτοιος είναι ο Ζντένεκ Ζέμαν, που παρότι δεν έφτασε στην πηγή της επιτυχίας πολλές φορές στην καριέρα του, κατακτώντας μονάχα δύο φορές τον τίτλο του πρωταθλητή της Serie B στην Ιταλία, έχει κατακτήσει μια θέση στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Τσέχος έχει δημιουργήσει ορισμένες από τις πλέον εντυπωσιακές ομάδες στην ιστορία της Serie A, παίζοντας ένα τρομερά επιθετικό και όμορφο στο μάτι ποδόσφαιρο. Με την τρομερή Φότζια της δεκαετίας του 1990, την Πεσκάρα τον Ινσίνιε, Ιμόμπιλε, Βεράτι αλλά και τη συνύπαρξή του με τον Τότι σε μια πανέμορφη εκδοχή της Ρόμα.

Στα 75 του πλέον ο Ζντένεκ Ζέμαν αποδέχτηκε την πρόταση-πρόκληση της Πεσκάρα για να καθίσει 3η φορά στον πάγκο της. Στόχος αυτή τη φορά να τη βοηθήσει στην προσπάθειά της να ανέβει από την 3η στη 2η κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Να επιστρέψει εκεί όπου παραδοσιακά ανήκει.

Ο Ζέμαν φυσικά δεν θα αλλάξει φιλοσοφία σε αυτή την ηλικία και ήδη στα πέντε παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο της Πεσκάρα τον Μάρτιο έχει φέρει τέσσερα over 2,5. Τα δύο τελευταία ήταν και Over 3,5, με την ομάδα του να σκοράρει και να δέχεται γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σήμερα παίζει στην έδρα της, εκεί όπου ο κόσμος έχει επιστρέψει στο γήπεδο, κυρίως για τον ίδιο, να τιμήσει τον προπονητή που έφτιαξε την καλύτερη Πεσκάρα στην ιστορία του συλλόγου λίγα χρόνια πριν. Όταν την είχε οδηγήσει σε ρεκόρ πόντων και γκολ, κάνοντας όλη την Ιταλία να μιλά για το ποδόσφαιρο της παρέας του.

Στην υποδοχή της Βίρτους Φρανκαβίλα απόψε το απόγευμα το Over 2,5 γκολ πληρώνει 1,75, ενώ αν πάμε ψηλότερα στο Over 3,5 συναντάμε απόδοση 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πεσκάρα - Βίρτους Φρανκαβίλα: Over 2,5 (απόδοση 1.75), 18:30
  • Πεσκάρα - Βίρτους Φρανκαβίλα: Over 3,5 (απόδοση 2.80), 18:30


Aναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και Φόρμουλα 1 καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ