ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Με το μυαλό στον τελικό του Conference League η Φιορεντίνα

Ο Ντομένικο Μπεράρντι της Σασσουόλο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μίλαν
Ο Ντομένικο Μπεράρντι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μίλαν © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Σασουόλο με τη Φιορεντίνα.

Η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A ανοίγει με την αναμέτρηση της Σασουόλο με τη Φιορεντίνα (21:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Πρακτικά το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αν και υπάρχει ένα σενάριο στο ορίζοντα, σύμφωνα με το οποίο η UEFA ενδέχεται να αποβάλει από τις διοργανώσεις της τη Γιουβέντους, επομένως θα ανοίξει η όγδοη θέση της κατάταξης εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Φιορεντίνα λογικά θα παίξει για τη νίκη απόψε στη Ρέτζιο Εμίλια, αν και είναι δεδομένο πως οι βιόλα έχουν το μυαλό τους κυρίως στον τελικό του Conference League, της ερχόμενης Τετάρτης, με τη Γουέστ Χαμ.

Η Φιορεντίνα έχει τη δυνατότητα στην Πράγα να διεκδικήσει τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, μετά το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1961 και παράλληλα να εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του επόμενου Europa League. Το πιθανότερο λοιπόν είναι, πως ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο θα επιλέξει να παρατάξει εναλλακτική σύνθεση απόψε, προκειμένου να προστατεύσει ορισμένους βασικούς του εν όψει του μεγάλου ματς με τη Γουέστ Χαμ.

Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη εβδομάδα, η Φιορεντίνα έχασε στον τελικό κυπέλλου από την Ιντερ με 2-1, ωστόσο τρεις ημέρες μετά, κέρδισε 2-1 με ανατροπή τη Ρόμα για το πρωταθλήματα, στο "Αρτέμιο Φράνκι", χάρη σε γκολ των Γιόβιτς και Ικονέ στο 85' και 88' αντίστοιχα!

Στον αντίποδα, το αποψινό ματς είναι τυπική διαδικασία για τη Σασουόλο, η οποία εξασφάλισε άνετα την παραμονή της, ωστόσο δεν μπόρεσε να κυνηγήσει κάτι περισσότερο. Μετά το 2-2 με την ουραγό Σαμπντόρια συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3), ενώ μετράει πέντε αμφίσκορα στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ισχυρό κίνητρο ενδεχομένως έχει μόνο ο Ντομένικο Μπεράρντι, ο οποίος έφτασε τα 11 γκολ και θα προσπαθήσει να αναδειχθεί πρώτος Ιταλός σκόρερ της σεζόν στη Serie A. Αυτή τη στιγμή υπολείπεται μόλις ενός τέρματος του Τσίρο Ιμόμπιλε, της Λάτσιο.

Ο έμπειρος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει πέντε γκολ στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Φιορεντίνα, αφού σε 16 συνολικά αναμετρήσεις απέναντι στους βιόλα έχει βρει δίχτυα δέκα φορές.

Στο 2.60 το anytime του Μπεράρντι, στο 3.20 αν επαληθευτεί ταυτόχρονα και το φαβορί αμφίσκορο. Στις τελευταίες οκτώ συναντήσεις τους με γηπεδούχο τη Σασουόλο για το πρωτάθλημα, έφεραν επτά φορές Goal/Goal. Επίσης, η Φιορεντίνα μετράει τέσσερα διαδοχικά αμφίσκορα και πέντε στα έξι προηγούμενα επίσημα παιχνίδια της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο – Φιορεντίνα: Μπεράρντι Anytime & Goal/Goal (απόδοση 3.20), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ