ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Με τη φόρμα του Μπεράρντι στο 2.55

Ο Ντομένικο Μπεράρντι της Σασσουόλο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μίλαν
Ο Ντομένικο Μπεράρντι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μίλαν © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Σαμπντόρια με τη Σασουόλο, για την 37η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η αυλαία της 37ης αγωνιστική στη Serie A ανοίγει με την αναμέτρηση της Σαμπντόρια κόντρα στη Σασουόλο. Πρόκειται για ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η Σαμπντόρια έχει προ πολλού υποβιβαστεί, ενώ η Σασουόλο δεν διεκδικεί κάτι χειροπιαστό, παρά μόνο ένα κάπως καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα της Γένοβας περιμένει καρτερικά να τελειώσει το πρωτάθλημα για να δει αν θα έχει μέλλον στη Serie B, ή θα αναγκαστεί να δηλώσει διάλυση, λόγω των χρεών που επιβαρύνουν το σύλλογο. Υπάρχει αισιοδοξία πάντως ότι θα βρεθεί επενδυτής να αναλάβει την αποπληρωμή των χρεών, προκειμένου να τη σώσει.

Σε αγωνιστικό επίπεδο βέβαια, η Σαμπντόρια κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Έχει να κερδίσει από τις 19 Μαρτίου. Έκτοτε είναι εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-6). Το Σάββατο μάλιστα, γνώρισε τη συντριβή στο Σαν Σίρο από τη Μίλαν με 5-1.

Στον αντίποδα, η Σασουόλο, ελλείψει σοβαρού κινήτρου, συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-1-3), ενώ στις τελευταίες έξι έχει κερδίσει μόνο την Έμπολι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το σύνολο του Αλέσιο Ντιονίζι θα παραταχθεί με ορισμένες σημαντικές απουσίες απόψε, αφού τραυματίστηκε ο βασικότατος χαφ Φρατέζι (7 γκολ). Επίσης, είναι εκτός ο εξτρέμ Λοριεντέ (7 γκολ, 6 ασίστ) και τιμωρημένος ο στόπερ Τρεσόλντι, που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο παίκτης που ξεχωρίζει εδώ και έναν μήνα για τη Σασουόλο είναι ο αρχηγός Ντομένικο Μπεράρντι. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει τέσσερα γκολ στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές. Σκόραρε μάλιστα με πέναλτι στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Μόντσα, την περασμένη Παρασκευή.

Φέτος ο Μπεράρντι έχει 10 γκολ και είναι ασφαλώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Μεταξύ αυτών και ένα κόντρα στη Σαμπντόρια στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Μάλιστα, τις τελευταίες έξι φορές που αντιμετώπισε το σύνολο της Γένοβας, σημείωσε συνολικά έξι τέρματα! Στο 2.55 να συνεχίσει το θετικό του σερί, σκοράροντας και απόψε στο "Λουίτζι Φεράρις".

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια – Σασουόλο: Μπερτάρντι Anytime (απόδοση 2.55), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ