ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Με τη φόρα της Νάπολι και την παράδοση της Μίλαν

Οι παίκτες της Μίλαν μετά τον αγώνα με τη Ζάλτσμπουργκ για τους ομίλους του Champions League
Οι παίκτες της Μίλαν μετά τον αγώνα με τη Ζάλτσμπουργκ για τους ομίλους του Champions League Ⓒ 2022 FLORIAN SCHROETTER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Νάπολι - Σπέτσια και Σαμπντόρια - Μίλαν από την έκτη αγωνιστική της Serie A.

Η Νάπολι ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League, κερδίζοντας στο "Αρμάντο Μαραντόνα" με 4-1 την περσινή φιναλίστ Λίβερπουλ.

Νάπολι - Σπέτσια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αυτό το αποτέλεσμα δίνει έξτρα ώθηση και τονώνει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των "παρτενοπέι", οι οποίοι έχουν ρεκόρ 4-2-0 στα πρώτα έξι επίσημα ματς της σεζόν και στο πρωτάθλημα προέρχονται από το μεγάλο διπλό με ανατροπή (2-1) επί της Λάτσιο.

Την Τρίτη η Νάπολι παίζει εκτός έδρας με τη Ρέιντζερς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αυτό σημαίνει ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αναμένεται να φρεσκάρει όσο μπορεί την ενδεκάδα του στο αποψινό βατό εντός έδρας παιχνίδι με τη Σπέτσια (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Δεν αποκλείεται λοιπόν να δώσει ανάσες σε παίκτες όπως ο Ανγκισά, ο Κβαρατσκέλια και ο Πολιτάνο, που ήταν βασικοί απέναντι στη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Λούκα Γκότι, μετά την οριακή νίκη (1-0) της πρεμιέρας κόντρα στην Έμπολι, έχει ρεκόρ 0-2-2. Ειδικά στα δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας με Ιντερ και Γιουβέντους αποδείχθηκε εντελώς ακίνδυνη. Στο Μιλάνο έχασε 3-0 με xGoals 2,63-0,48 και στο Τορίνο 2-0 με xGoals 1,77-0,18.

Η Νάπολι με τη φόρα που έχει από την επιβλητική νίκη επί της Λίβερπουλ λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της. Ο άσος βέβαια στο 1.30 δεν έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Αν τον συνδυάσουμε όμως με το anytime του Τζιοβάνι Σιμεόνε ανεβαίνει στο 2.40.

Σημειώνεται, ότι ο βασικός φορ της Νάπολι, Βίκτον Όσιμχεν τραυματίστηκε και θα μείνει έναν μήνα εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξει η πόρτα της ενδεκάδας για τον Σιμεόνε, ο οποίος την Τετάρτη πέρασε αλλαγή στη θέση του Νιγηριανού στο 41' και τρία λεπτά μετά σκόραρε. Ο Αργεντινός στράικερ είχε πέρυσι 17 γκολ με τη φανέλα της Βερόνα, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα και κόντρα στη Σπέτσια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σαμπντόρια - Μίλαν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, η πρωταθλήτρια Μίλαν δοκιμάζεται στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οπως η Νάπολι, έτσι και οι "ροσονέρι" βρίσκονται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πήρε ισοπαλία 1-1 την Τρίτη στην Αυστρία, κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ και την Τετάρτη υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε ένα ματς όπου θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League.

Η Μίλαν ζορίστηκε αρκετά κόντρα στους "ταύρους" μεσοβδόμαδα και στο τέλος έμεινε ικανοποιημένη με την ισοπαλία, παρότι ο Λεάο είχε δοκάρι στο 94' για να κάνει το 2-1. Στο πρωτάθλημα, οι πρωταθλητές έρχονται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Ιντερ, δείχνοντας ότι παραμένουν αφεντικό στο Μιλάνο.

Ο Πιόλι είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει απόψε σε ροτέισον για να ανανεώσει τις δυνάμεις και την ενέργεια της ομάδας του. Σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό αγώνα ενδέχεται να ξεκινήσουν βασικοί απόψε ο στόπερ Κιάερ, ο χαφ Πομπέγκα, οι μεσοεπιθετικοί Μεσίας, Ντίαθ και ο φορ Οριγκί.

Σταθερά μέτρια η Σαμπντόρια και φέτος, παραμένει χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (0-2-3) και όλα δείχνουν ότι θα είναι ξανά ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή.

Λίγα πράγματα και την περασμένη αγωνιστική, στο 2-1 από τη Βερόνα. Εντός έδρας, η Σαμπντόρια έχει παίξει με Αταλάντα, Γιουβέντους και Λάτσιο, φέρνοντας 3/3 Under 2,5. Και στα τρία ματς δημιούργησε ελάχιστα όπως μαρτυρούν και τα xGoals. 0,62-2,29 στο 0-2 από την Αταλάντα. 0,95-0,81 στο 0-0 με τη Γιουβέντους. Και 0,74-1,61 στο 1-1 με τη Λάτσιο.

Την προηγούμενη 9ετια η Μίλαν απέδρασε με νίκη από τη Γένοβα έξι φορές. Από αυτές τις έξι νίκες κόντρα στη Σαμπντόρια, οι πέντε ήρθαν με Under 3,5. Με δεδομένο το επιθετικό πρόβλημα των γηπεδούχων πάμε στο combo διπλό και Under 3,5, που ανεβάζει την πιθανή νίκη των "ροσονέρι" στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Σπέτσια: 1 & Σιμεόνε Anytime (απόδοση 2.40), 16:00
  • Σαμπντόρια – Μίλαν: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ