ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Με σύμμαχο την παράδοση η Νάπολι για το 2.55

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε μονομαχεί με τον Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε μονομαχεί με τον Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο © 2022 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Λάτσιο με τη Νάπολι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A.

Το μεγάλο ματς της βραδιάς στη Serie Α είναι το ντέρμπι της Μίλαν με την Ιντερ, ωστόσο εξίσου ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι και αυτή της Λάτσιο με τη Νάπολι (21:45 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24). Αμφότερες έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Λάτσιο - Νάπολι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην εμβόλιμη αγωνιστική, η Λάτσιο ήταν αγκαλιά με τη νίκη στη Γένοβα, Ωστόσο ισοφαρίστηκε από τη Σαμπντόρια στο 92' και ενώ στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Ιμόμπιλε στο 24' για το 2-0, τέσσερα λεπτά μετά το γκολ του Ιταλού αρχισκόρερ.

Από την πλευρά της, η Νάπολι έμεινε στο 1-1 (27' / 31') με τη Λέτσε στον "Αρμάντο Μαραντόνα", σε ένα ματς που η αντίπαλος έχασε και πέναλτι με το σκορ στο 0-0. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πίεσε στο β' μέρος, ήταν όμως φλύαρη στο μεγαλύτερη διάστημα της αναμέτρησης, απέναντι σε μία ομάδα που αμύνθηκε μαζικά στο μισό γήπεδο.

Ο Σπαλέτι μεσοβδόμαδα έκανε ροτέισον για να κρατήσει φρέσκια την 11αδα του και απόψε αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους βασικούς Λοσάνο, Κβαρατσκέλια, Λομπότκα και Ζιελίνσκι.

Εντελώς αντίθετη η λογική του Μαουρίτσιο Σάρι στη Λάτσιο. Ο άλλοτε τεχνικός της Νάπολι δεν είναι λάτρης του ροτέισον και στην καλύτερη περίπτωση θα προχωρήσει σε μία αλλαγή απόψε, επιλέγοντας στη μεσαία γραμμή τον Βεσίνο αντί του Λουίς Αλμπέρτο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γενικά, η Λάτσιο δεν έχει το βάθος της Νάπολι. Οι "παρτενοπέι" διαθέτουν πολύ περισσότερες ποιοτικές επιλογές και πιθανότατα απόψε θα έχουν μεγαλύτερα αποθέματα ενέργειας από τους Λατσιάλι.

Επίσης, η Νάπολι διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Λάτσιο με 15 νίκες τις τελευταίες 20 μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις της Νάπολι και στο Ολίμπικο, όπου την προηγούμενη 9ετια έβγαλε επτά διπλά, με τελευταίο τον περασμένο Φεβρουάριο, με 2-1.

Μάλλον δικαιολογημένος λοιπόν ο φαβοριτισμός του διπλού στο 2.55, για μία Νάπολι που αν βρει χώρους, έχει την ταχύτητα με τους Λοσάνο και Κβαρατσκέλια να πληγώσει τη Λάτσιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Νάπολι: 2 (απόδοση 2.55), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ