XGOALS BET

Προγνωστικά Ιταλία: Μαζεύει τα κομμάτια της η Νάπολι

Ο Τζάκομο Ρασπαντόρι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Σασουόλο κόντρα στην Ίντερ | 20 Φεβρουαρίου 2022
Ο Τζάκομο Ρασπαντόρι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Σασουόλο κόντρα στην Ίντερ | 20 Φεβρουαρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Νάπολι αποδείχθηκε για ακόμη μία σεζόν λιπόψυχη και μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία. Τα xGoals λένε ότι η Σασουόλο μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Κωμικοτραγικές εικόνες εκτυλίχθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο εσωτερικό της Νάπολι μετά την οδυνηρή ήττα με 3-2 στο Έμπολι, που έβαλε τέλος οριστικά στα όνειρα τίτλου των παρτενοπέι, στη φετινή Serie A.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Εντοάρντο Ντε Λαουρέντις μπούκαρε οργισμένος στα αποδυτήρια και είχε έντονο επεισόδιο με τους παίκτες. Προφανώς, το κλίμα στη Νάπολι είναι πλέον πολύ βαρύ και άπαντες βρίσκονται υπό κρίση. Ακόμη και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που πριν έναν μήνα άπαντες έπιναν νερό στο όνομά του.

Νάπολι - Σασουόλο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Νάπολι αποδείχθηκε ότι στα δύσκολα λυγίζει. Στο εκτός έδρας ματς με την Έμπολι εμφανίστηκε ξανά η ηττοπαθής ψυχοσύνθεση της συγκεκριμένης ομάδας. Σε ματς που ήταν με 2-0 πάνω από το 53', κατάφερε να ηττηθεί 3-2 δεχόμενη τρία γκολ από το 80' μέχρι το 88'. Το δεύτερο μάλιστα, από τραγική γκάφα του γκολκίπερ Μερέτ.

Με την απόσταση πλέον να ανοίγει στο -7 από την κορυφή, η Νάπολι δεν έχει κάτι χειροπιαστό να κυνηγήσει στις αγωνιστικές που απομένουν. Το θετικό είναι πως βρίσκεται στο +9 από την πέμπτη Ρόμα, συνεπώς δύσκολα θα διακινδυνεύσει την έξοδό της στο Champions League.

Απόψε, η Νάπολι φιλοξενεί την επικίνδυνη Σασουόλο, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η ψυχολογία των παρτενοπέι είναι στο ναδίρ (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Σασουόλο έχασε την προηγούμενη αγωνιστική άδικα 2-1 εντός έδρας από τη Γιουβέντους με γκολ στο 87'. Η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι επέτρεψε μόλις εννιά τελικές στην αντίπαλο και τα xGoals (1,38-0,54) μαρτυρούν ότι άξιζε ακόμη και τη νίκη.

Η Σασουόλο μπορεί να είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας, παρόλα αυτά δημιουργικά βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την τρίτη Νάπολι. Είναι χαρακτηριστικό, πως η Σασουόλο έχει φέτος συνολικά 53,8 xGoals και η Νάπολι 54,7. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην επιθετική τους συγκομιδή, όπου η Νάπολι έχει πετύχει μόλις δύο γκολ παραπάνω (61 έναντι 59) από τη Σασουόλο.

Επίσης, η Σασουόλο είναι η 4η καλύτερη ομάδα σε xGoals (28,41) στα εκτός έδρας παιχνίδια, πίσω μόνο από τις Ιντερ, Ρόμα και Αταλάντα. Γενικά, είναι πολύ επικίνδυνο σύνολο εκτός έδρας, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (33 γκολ) μετά την πρωτοπόρο Μίλαν.

Την τρέχουσα σεζόν έχει βγάλει πολύ μεγάλα διπλά, απέναντι σε ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Μίλαν και η Ιντερ. Δεν μασάει λοιπόν κόντρα στο Top6 και φυσικά το μομέντουμ μοιάζει ιδανικό για να κάνει τη ζημιά και στη Νάπολι, η οποία προσπαθεί να μαζέψει ακόμη τα κομμάτια της από το φιάσκο της προηγούμενης αγωνιστικής. Προφανώς και δεν έχει κανένα νόημα ο άσος σε τιμές κάτω του 1.50 για μία ομάδα που έχει υποστεί πέντε ήττες στα τελευταία δέκα ματς εντός έδρας (3-2-5). Πάνω από το 2.80 η διπλή ευκαιρία της Σασουόλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Σασουόλο: Χ2 (απόδοση 2.82), 16:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ