ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Κόντρα στον κακό της δαίμονα η Λάτσιο, ντρίμπλα με το 2.10

Προγνωστικά Ιταλία: Κόντρα στον κακό της δαίμονα η Λάτσιο, ντρίμπλα με το 2.10
@2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Λάτσιο - Βερόνα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Serie A.

Η Λάτσιο υποδέχεται απόψε στο Ολίμπικο τη Βερόνα (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στη Serie A μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νάπολι με 2-1.

Προγνωστικά Ιταλία

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν εντυπωσιακή επιθετικά την Πέμπτη και κέρδισε εντός έδρας με 4-2 τη Φέγενορντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι φέτος που η Λάτσιο σκοράρει πάνω από δύο γκολ. Είχε προηγηθεί το 3-1 στο ντέρμπι επί της Ίντερ.

Τα ποιοτικά νούμερα πάντως της Λάτσιο δείχνουν ότι το επιθετικό της παιχνίδι έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχει μόνο 4,33 xGoals υπέρ, είναι δηλαδή η τέταρτη χειρότερη ομάδα στην κατηγορία, πάνω μόνο από τις Έμπολι, Λέτσε και Μόντσα.

Επίσης έχει τις λιγότερες τελικές προσπάθειες (9,6 ανά αγώνα) στη Serie A μετά μόνο από τη Σπέτσια και με βάση τις ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει έχει πετύχει 2,67 γκολ παραπάνω απ' όσα άξιζε.

Όλα αυτά δείχνουν ότι το παιχνίδι με τη Βερόνα δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ειδικά από τη στιγμή που η Λάτσιο βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και την Πέμπτη έχει να δώσει εκτός έδρας ματς με τη Μίντιλαντ στη Δανία.

Η Βερόνα την τελευταία τριετία δυσκολεύει πάντα τους Λατσιάλι στη Ρώμη και φεύγει από εκεί με αποτέλεσμα. Τη σεζόν 2019/20 πήρε ισοπαλία 0-0. Τη σεζόν 2020/21 κέρδισε με 2-1 και πέρυσι απέσπασε νέα ισοπαλία, αυτή τη φόρμα με 3-3.

Το σύνολο του Γκαμπριέλε Τσόφι δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αφού αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Μπάρι και εν συνεχεία μέτρησε τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-2) στο πρωτάθλημα. Την περασμένη εβδομάδα πάντως, έκανε την καλύτερή της εμφάνιση, κερδίζοντας με 2-1 τη Σαμπντόρια με xGoals 2,34-0,80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συμπερασματικά, ο φαβορί άσος είναι προς αποφυγή, διότι αφενός η Λάτσιο έχει περιορισμένο βάθος και είναι επιβαρυμένη από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης, αφετέρου δημιουργικά δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής.

Προτιμότερο το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.10, στη λογική ενός ελεγχόμενου σκορ. 3/5 έχουν και οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. 8/11 μετράει η Λάτσιο στα τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας για τη Serie Α. 8/10 αντίστοιχα η Βερόνα στα τελευταία εκτός έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Βερόνα: 2-3 γκολ (απόδοση 2.10), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ