ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Κολλημένη με τις ισοπαλίες η Μπάρι, σκληρό καρύδι η Πίζα

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από τη Serie B.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το πρωτάθλημα στη Β' κατηγορία της Ιταλίας. Σήμερα διεξάγονται συνολικά εννιά παιχνίδια. Σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, η Μπάρι φιλοξενεί τη Μόντενα (19:00 Live από το SPORT24).

Η Μπάρι βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο -3 από την απευθείας άνοδο και φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία. Προέρχεται από τη νίκη με 3-0 στην έδρα της Τσιταντέλα, με την οποία έβαλε στοπ σε ένα σερί πέντε διαδοχικών ισοπαλιών.

Γενικά, η Μπάρι δεν μπορεί μέχρι στιγμής να εκμεταλλευτεί την έδρα της, καθώς σε επτά ματς εκεί έχει απολογισμό 1-5-1. Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι συνεχίζει να αγωνίζεται χωρίς τον αρχισκόρερ της κατηγορίας, τον Μαροκινό Σεντίρα (9 γκολ), που βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Από την άλλη, η Μόντενα τρέχει το καλύτερό της σερί φέτος, αφού είναι αήττητη πέντε διαδοχικές αγωνιστικές (2-3-0). Την Πέμπτη, έφερε 2-2 εντός έδρας με τη Βενέτσια. Στα τελευταία τρία ματς εκτός έδρας, μάζεψε επτά βαθμούς κόντρα σε Τσιταντέλα, Πάρμα και Σπαλ.

Οι μπουκ δίνουν φαβορί τον άσο στο 1.90, όμως το έργο της Μπάρι δεν αναμένεται εύκολο. Προτιμότερο το ρίσκο στην ισοπαλία στο 3.40, δεδομένου ότι η ομάδα του Μικέλε Μινιάνι έχει τις περισσότερες (8) στη Serie B.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πολύ μεγάλο παιχνίδι είναι και αυτό της Φροζινόνε με την εξαιρετικά φορμαρισμένη Πίζα (21:30 Live από το SPORT24). Η Φροζινόνε οδηγεί την κούρσα και είναι από τα φαβορί για άνοδο στη Serie A. Μάλιστα, στην εμβόλιμη αγωνιστική που προηγήθηκε έστειλε μήνυμα υπεροχής, αφού κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 τη Ρετζίνα στο ντέρμπι κορυφής. Συμπλήρωσε έτσι εννιά σερί αγωνιστικές (7-2-0) χωρίς ήττα.

Με τη σειρά της, η Πίζα έρχεται από το 2-0 επί της Άσκολι και είναι πλέον αήττητη 11 διαδοχικά παιχνίδια (5-6-0). Η ομάδα του Λούκα Ντ' Αντζελο είναι από τα πιο σκληρά καρύδια της κατηγορίας και στα τελευταία έξι παιχνίδια της εκτός έδρας με Βενέτσια, Περούτζια, Παλέρμο, Μπενεβέντο, Κάλιαρι και Μπάρι έμεινε αήττητη (1-5-0)!

Επίσης, στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Μπενίτο Στίρπε βρήκε σε όλες γκολ και οδήγησε τα ματς με τη Φροζινόνε στο αμφίσκορο. Στο 1.95 να γίνει φέτος το 4/4. Άλλωστε, συγκρούονται η δεύτερη με την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Φροζινόνε σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ 11 σερί αγωνιστικές και η Πίζα έμεινε άσφαιρη μόλις τρεις φορές στο ίδιο χρονικό διάστημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάρι – Μόντενα: Χ (απόδοση 3.40), 19:00
  • Φροζινόνε – Πίζα: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ