ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Φαβορί για την άνοδο η Μόντσα του Μπερλουσκόνι

Ο μπακ της Μόντσα, Τζιούλιο Ντονάτι με τον Φέλιξ Κορέιρα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους
Ο μπακ της Μόντσα, Τζιούλιο Ντονάτι με τον Φέλιξ Κορέιρα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση για τον πρώτο τελικό ανόδου στη Serie A ανάμεσα στη Μόντσα και την Πίζα.

Μόντσα και Πίζα διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο ανόδου στη Serie A. Ο τελικός των playoffs είναι διπλός. Το πρώτο ματς διεξάγεται απόψε στη Μόντσα (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24) και η ρεβάνς την ερχόμενη Κυριακή (29/5) στην Πίζα. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Οι δύο ομάδες τερμάτισαν ισόβαθμες στην κανονική περίοδο με 67 βαθμούς, συνεπώς σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου σκορ μετά τα δύο μπαράζ, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Στον προηγούμενο γύρο των playoffs, η Μόντσα απέκλεισε εύκολα την Μπρέσια με δύο νίκες 2-1. Αντίθετα, η Πίζα πέρασε πολύ πιο δύσκολα το εμπόδιο της Μπενεβέντο. Στο πρώτο ματς, έχασε εκτός έδρας με 1-0, αλλά στον επαναληπτικό απάντησε με το ίδιο σκορ και προκρίθηκε στον τελικό διότι είχε τερματίσει σε καλύτερη θέση στη regular season.

Προγνωστικά Ιταλία

Φαβορί για την άνοδο θεωρείται σύμφωνα με τους μπουκ η Μόντσα, σε αποδόσεις οριακά πάνω από το 1.70. Αντίθετα, η Πίζα προσφέρεται στο 2.10+. Λογική αντιμετώπιση, δεδομένου ότι η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει πολύ πιο ισχυρό οικονομικό background και στα χαρτιά σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ.

Επίσης, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με εννιά νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια της (9-1-3) και ούσα αήττητη εντός έδρας επτά σερί ματς (5-2-0). Στον αντίποδα, η Πίζα έχασε τα πέντε από οκτώ προηγούμενα παιχνίδια της εκτός έδρας.

Αναμενόμενο ότι πιέζεται ο άσος και από τα αρχικά 2.20 έχει υποχωρήσει σε πολλές εταιρίες κάτω από το 1.90. Στο 1.90 πλέον η καλύτερη τιμή για τη Μόντσα των 14 νικών φέτος εντός έδρας σε 20 συνολικά ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόντσα – Πίζα: 1 (απόδοση 1.90), 21:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ