BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ιταλία: Ένας βαθμός αρκεί στη Μίλαν, ρίσκο σε απόδοση 4.90

Ο άσος της Μίλαν, Τεό Ερναντέζ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Αταλάντα
Ο άσος της Μίλαν, Τεό Ερναντέζ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Αταλάντα © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την τελευταία αγωνιστική της Serie A που θα κρίνει τον τίτλο.

Μόλις 90 λεπτά χωρίζουν τη Μίλαν από το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Οι "ροσονέρι" παίζουν απόψε στη Ρέτζιο Εμίλια με την αδιάφορη βαθμολογικά Σασουόλο και τους αρκεί ένας βαθμός για να κλειδώσουν τον τίτλο, ό,τι και να κάνει η Ίντερ την ίδια ώρα κόντρα στη Σαμπντόρια (19:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24).

Φυσικά, οι οπαδοί της Μίλαν έχουν κάνει απόβαση στην Εμίλια-Ρομάνια και στο 23.000 θέσεων γήπεδο της Σασουόλο αναμένεται να βρεθούν 20.000 φίλοι της επίδοξης πρωταθλήτριας.

Μίλαν - Σασουόλο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι αήττητη 15 σερί αγωνιστικές (10-5-0) και προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες. Τελευταία το 2-0 επί της Αταλάντα. Η Μίλαν έβγαλε νευρικότητα και άγχος κόντρα στους μπεργκαμάσκι, ήταν όμως εξαιρετικά σοβαρή για ακόμη ένα παιχνίδι αμυντικά και δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου. Από τη στιγμή λοιπόν, που βρήκε το 1-0 με τον Λεάο στο 56' όλα κύλησαν ομαλά στη συνέχεια, με τον Τεό Ερναντές να βάζει ίσως το γκολ της χρονιάς στο 75', με μία απίστευτη κούρσα 71,6 μέτρων, η οποία ξεκίνησε έξω από την περιοχή του Μενιάν!

Το θετικό για τον Πιόλι είναι πως δεν προέκυψαν νέα προβλήματα, συνεπώς θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στη Σασουόλο, η οποία δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παίξει χωρίς το παραμικρό άγχος.

Η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι κέρδισε 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην Μπολόνια και έβαλε στοπ σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων (0-1-3). Εντός έδρας βέβαια, η Σασουόλο έχει χάσει μόνο από τη Γιουβέντους στα τελευταία επτά παιχνίδια της (4-2-1) και φυσικά είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.

Η λογική λέει ότι η Μίλαν θα προσπαθήσει να καθαρίσει από νωρίς το ματς για να μην μπει σε μία διαδικασία άγχους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στοιχηματικά πάντως, είναι τελείως λάθος να παίζεις μία ομάδα στο 1.45, όταν στο τέλος της ημέρας μπορεί να κάνει τη δουλειά της και με την ισοπαλία. Ακόμη και στο 4,90 μπορεί να εντοπιστεί το Χ, ένα αποτέλεσμα που υπενθυμίζουμε δίνει τον τίτλο στη Μίλαν! Αν το ματς δεν ανοίξει εξ αρχής, δεν αποκλείεται στο τέλος οι δύο ομάδες να κάνουν πασούλες για να ροκανίσουν το χρόνο.

Προγνωστικά Ιταλία

Την ίδια ώρα, η Ίντερ παίζει στο Μιλάνο με τη Σαμπντόρια (19:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Οι "νερατζούρι" ήταν κατά γενική ομολογία η καλύτερη ομάδα και φέτος στη Serie A, ωστόσο υπέπεσαν σε απρόσμενες γκέλες και ουσιαστικά χάρισαν τον τίτλο στη συμπολίτισσα.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι αναμένεται να διασκεδάσει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και λογικά θα ψάξει μία ευρεία νίκη κόντρα στην αδύναμη και αδιάφορη Σαμπντόρια, η οποία κατάφερε με τα κόπων και βασάνων να σώσει την κατηγορία.

Η Ίντερ προέρχεται από έξι σερί Over 2,5 στο πρωτάθλημα και στα τελευταία επτά παιχνίδια της, σκόραρε από δύο γκολ και πάνω έξι φορές. Στο Over 2,5 έληξαν τα έξι προηγούμενα ματς της Σαμπντόρια στο Σαν Σίρο, κόντρα στην Ίντερ. Χαμηλά, στο 1.35 ο άσος με Over 2,5. Στο 1.85 φτάνει με Over 3.5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο – Μίλαν: Χ (απόδοση 4.90), 19:00
  • Ίντερ – Σαμπντόρια: 1 & Over 3,5 (απόδοση 1.85), 19:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ