TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Ξεπλένει την τεσσάρα η Λας Πάλμας, ποντάρισμα στο 1.75

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Η Λας Πάλμας προέρχονται από ντροπιαστική ήττα στο ντέρμπι με την Τενερίφη και θέλει να ξαναμπει στο κόλπο της απευθείας ανόδου. Ποντάρισμα στο 1.75.

Η δράση στη Segunda Division δεν σταματάει ποτέ στην Ισπανία και παρά τη διακοπή λόγω των εθνικών πρωταθλημάτων, ως συνήθως στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας έχουμε ματς. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις Κανάριους Νήσους, εκεί που η Λας Πάλμας φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Χιχόν (22:00 NOVASPORTS START , LIVE από το SPORT24 ).

Από άθλια εμφάνιση προέρχεται η Λας Πάλμας, ίσως τη χειρότερη για φέτος. Έχασε στο ντέρμπι από την Τενερίφη και τώρα καλείται να μαζέψει όσο το δυνατόν ταχύτερα τη ντροπή. Θέλει να ξεπλύνει αυτό το ντροπιαστικό 4-1, να συσπειρωθεί και να ανεβάσει τις στροφές για την άνοδο. Η κατάσταση είναι οριακή, καθώς βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση με 58 βαθμούς, όσους και η τρίτη Γρανάδα και απέχει 1 βαθμό από τη δεύτερη θέση (Λεβάντε) που οδηγεί απευθείας στη La Liga και 4 από την προπορευόμενη Έιμπαρ. Στόχος σαφώς και δεν είναι τα playoffs, αλλά η δυάδα, αφού πρόκειται για μια από τις έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, αλλά η φετινή Segunda είναι για γερά νεύρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μια νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων για την ομάδα του Πιμιέντα, ο οποίος έστειλε μήνυμα αντίδρασης. Η Σπόρτινγκ Χιχόν φαντάζει στα μέτρα της απόψε. Μέτρια ομάδα, χωρίς ιδιαίτερο βάθος στο ρόστερ που δίνει μάχη επιβίωσης. Μετα από δύο σερί ήττες από Αλμπαθέτε (2-1 εκτός) και Μιραντές (4-3 εντός), πήρε μια πολύτιμη ισοπαλία κόντρα στην Μπούργος εκτός έδρας 0-0. Είχε παθητικό ρόλο και έπαιξε κυρίως για να μην χάσει, βρίσκεται στο +4 από την κόκκινη ζώνη.

Δεν δείχνει σε θέση η Σπόρτινγκ να κοντράρει την αντίπαλό της, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνά της, ενώ περιμένουμε τη Λας Πάλμας πιο αποφασιστική ώστε να σβήσει τις πληγές της τεσσάρας. Στο 1.75 ο άσος, δίκαιος. Τρεις σερί νίκες κόντρα στη Σπόρτινγκ μετράει η Λας Πάλμας, όλες με 1-0 σκορ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λας Πάλμας - Σπόρτινγκ Χιχόν: 1 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ