TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Τελευταίο χαρτί για την Εσπανιόλ στο 3.20

Ο Χοσέλου πανηγυρίζει γκολ του με την Εσπανιόλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα | 31 Δεκεμβρίου 2022
Ο Χοσέλου πανηγυρίζει γκολ του με την Εσπανιόλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα | 31 Δεκεμβρίου 2022 @2022 /JOAN MONFORT/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το κρίσιμο παιχνίδι της Βαλένθια με την Εσπανιόλ, για τη μάχη της παραμονής στη La Liga.

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθεί το ισπανικό πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στη μάχη της παραμονής, καθώς από τη 13η Βαλένθια μέχρι και τη 19η Εσπανιόλ, συνωστίζονται επτά ομάδες σε απόσταση πέντε βαθμών.

Στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται η Εσπανιόλ, η οποία παίζει στο Μεστάγια με τη Βαλένθια (20:00 Live από το SPORT24). Οι Καταλανοί θα υποβιβαστούν από απόψε αν χάσουν και κερδίσουν δύο από τις Χετάφε, Κάδιθ και Βαγιαδολίδ. Υποβιβάζονται και με ισοπαλία αν κερδίσουν και οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες.

Εν ολίγοις, η ομάδα του Λουίς Γκαρσία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποχρεωμένη να βρει αποτέλεσμα στη Βαλένθια. Η αλήθεια είναι πως η Εσπανιόλ δεν έχει ακόμη πετάξει λευκή πετσέτα. Το απέδειξε αυτό την περασμένη αγωνιστική, παίρνοντας ισοπαλία 3-3 από την Ατλέτικο, ενώ βρέθηκε κάτω στο σκορ με 0-3 στο 46'! Το ματς έληξε με xGoals 3,04-2,76 και την Εσπανιόλ να ισοφαρίζει χάρη στα τέρματα των Μόντες (64'), Χοσέλου (76' πέναλτι) και Βινίσιους Σόουζα.

Στον αντίποδα, η Βαλένθια ηττήθηκε με 1-0 στη Μαγιόρκα και παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, μόλις στο +2. Είναι λοιπόν υποχρεωμένη να χτυπήσει απόψε αποτέλεσμα, έστω κι αν το ένα πέταλο του Μεστάγια είναι τιμωρημένο, λόγω της ρατσιστικής επίθεσης που έκανε μερίδα οπαδών της στον Βινίσιους της Ρεάλ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το θετικό για την ομάδα του Ρούμπεν Μπαράχα είναι πως μπορεί να εξασφαλίσει από απόψε την παραμονή της, αν πάρει έστω την ισοπαλία και ταυτόχρονα δεν κερδίσουν η Χετάφε και η Βαγιαδολίδ, κόντρα στις οποίες υπερέχει σε πιθανή ισοβαθμία.

Οι "νυχτερίδες" στα τελευταία επτά ματς στην έδρα τους έχουν ρεκόρ 4-2-1, χάνοντας μόνο από τη Σεβίλλη. Από την άλλη, η Εσπανιόλ στα 22 προηγούμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, έμεινε άσφαιρη μόλις μία φορά. Στα έξι πιο πρόσφατα, εμφάνισε πέντε αμφίσκορα, με πολύ γεμάτα σκορ.

Το Goal/Goal είναι λογικό φαβορί σε τιμές κοντά στο 1.80 και μαζί με το Χ2 της Εσπανιόλ, η οποία θα παίξει κυριολεκτικά ρέστα, πάμε στο 3.20. Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν είχε κερδίσει με 2-1 μέσα στο Μεστάγια, ενώ στον πρώτο γύρο το μεταξύ τους ματς έληξε 2-2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια – Εσπανιόλ: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 3.20), 20:00
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ