ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά Ισπανία: Ψάχνει αντίδραση η Μιραντές, αξίζουν τα γκολ

Φίλαθλος της Μιραντές σε ματς για το Κύπελλο Ισπανίας
Φίλαθλος της Μιραντές © 2021 I. LOPEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μιραντές ψάχνει αντίδραση ώστε να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας και για την έβδομη αγωνιστική στη La Liga 2 φιλοξενεί τη Σαραγόσα που δείχνει στο ανέβασμα. Ποντάρισμα στο 1.95.

Η δράση για την έβδομη αγωνιστική στη La Liga 2 της Ισπανίας συνεχίζεται. Στη Μιράντα η Μιραντές (17:15 LIVE από το SPORT24) φιλοξενεί τη Σαραγόσα σ’ ένα όχι και τόσο εύκολο ματς για τη γηπεδούχο.

Έχει κολλήσει στον πάτο της βαθμολογίας η ομάδα του Χοσέμπα Ετσεμπερία με μόλις δύο βαθμούς συγκομιδή. Ψάχνει τρόπο για να γυρίσει τον διακόπτη ο Βάσκος τεχνικός, έχει όμως πολύ δρόμο μπροστά του και κυρίως αρκετή δουλειά, καθώς η ομάδα του, παρά το γεγονός πως φημίζεται για το ανταγωνιστικό προφίλ της, παρουσιάζει αρκετά θέματα στην άμυνα. Κόντρα στη δυνατή Γρανάδα το πάλεψε, έκανε φιλότιμη προσπάθεια, αλλά λύγισε γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Τα 4/6 ματς που έχει δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα έληξαν Goal/Goal.

Η Σαραγόσα δείχνει στο ανέβασμα, μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα μετράει δύο νίκες στη σειρά. Ύστερα από το διπλό κόντρα στην Πονφεραδίνα με 2-1 κέρδισε εντός έδρας και τη Σπόρτινγκ Χιχόν σ’ ένα ματς που κυριάρχησε, έκανε ορθή διαχείριση, προηγήθηκε και έμεινε στο 1-0 το ματς ως το τέλος. Υπήρξαν πάντως στιγμές που πιέστηκε και δέχτηκε φάσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες έχουν ανάγκη από τη νίκη, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Η Μιραντές είναι ανταγωνιστική και φιλότιμη ομάδα, ψάχνει αντίδραση, αλλά έχει και αρκετά θέματα στην άμυνα. Η Σαραγόσα προσπαθεί να ρολάρει, ανεβαίνει και μετράει δύο νίκες. Από τα πιθανά Goal/Goal της ημέρας, στο 1.95 αξίζει το ποντάρισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιραντές - Σαραγόσα: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ