ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Παίρνει παιχνίδι η Ρεάλ Σοθιεδάδ Β’

Ο Τσάμπι Αλόνσο σε συνέντευξη Τύπου στο Σαντιάγο Μπερναμπέου
Ο Τσάμπι Αλόνσο © 2022 FRANCISCO SECO, FILE/ASSOCIATED PRESS

Πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Segunda Division στην Ισπανία. Ποντάρισμα στο 2.60.

Τελευταία πράξη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Segunda Division στην Ισπανία. Η Ρεάλ Σοθιεδάδ Β’ φιλοξενεί τη Σαραγόσα (22:00 LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Η Σαραγόσα σώθηκε προ πολλού, την ώρα που η Σοσιεδάδ Β’ αν και το πάλεψε, είχε μαχητικό πνεύμα, έκανε θετικές εμφανίσεις σε αρκετές περιπτώσεις, δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Είχε δύσκολο πρόγραμμα προς το τέλος, μετά την ήττα από τη δεύτερη Αλμερία, έχασε και κόντρα στη δυνατή Ουέσκα 3-2 με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Βρέθηκε να χάνει 2-0 στο α’ μέρος, γύρισε τον διακόπτη μετά την ανάπαυλα, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο τέλος λύγισε. Απόψε θα είναι και το τελευταίο ματς του Τσάμπι Αλόνσο που αποχαιρετάει τη δεύτερη ομάδα της Σοθιεδάδ. Ακούστηκε το όνομά του και για τον πάγκο της πρώτης ομάδας, ωστόσο ο ίδιος διέψευσε τη φημολογία.

Η Σαραγόσα έκανε το χρέος την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε 1-0 τη Λούγο σ’ ένα οριακό ματς, αλλά πέτυχε τον στόχο της που ήταν να κλείσει με νίκη το τελευταίο εντός έδρας ματς στη Segunda. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από πέντε αγώνες (0-3-2). Βρίσκεται σε στάδιο ανανέωσης μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, νέο αφεντικό ο Χόρχε Μας από τις ΗΠΑ, που κατέχει μεταξύ άλλων και την Ίντερ Μαϊάμι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πολλά σκαμπανεβάσματα στο σετ τιμών στην αναμέτρηση. Ο άσος όμως γύρισε φαβορί τις τελευταίες ώρες καθώς παίρνει παιχνίδια. Κυκλοφορεί πλέον στο 2.60, ενώ τις προηγούμενες ώρες προσφερόταν στον τριπλασιασμό. Και οι δύο ομάδες θα αποχαιρετήσουν τους προπονητές τους, ωστόσο το κίνητρο στην πλευρά της δεύτερης ομάδας της Σοθιεδάδ είναι μεγαλύτερο. Θα θέλουν όλοι να πουν ένα "ευχαριστώ" στον θρυλικό Ισπανό. Έτσι και αλλιώς οι Βάσκοι έχουν πιάσει καλύτερη απόδοση τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ενώ η Σαραγόσα το κομμάτι της το έκανε την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη μπροστά στο κοινό της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Σοθιεδάδ Β’ - Σαραγόσα: 1 (απόδοση 2.60), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ