ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Ο "τελικός" της Αλαβές, με ροτέισον η Ρεάλ

Οι παίκτες της Αλαβές πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Ατλέτικο
Οι παίκτες της Αλαβές πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Ατλέτικο © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Έντονες διαφοροποιήσεις παρατηρούνται στις αποδόσεις των ισπανικών αγώνων για την προτελευταία αγωνιστική της La Liga.

Εννιά παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής στη La Liga και σε αρκετά από αυτά παρατηρούνται έντονες αλλαγές στις αποδόσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Λεβάντε – Αλαβές (20:30 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24). Η Λεβάντε γνώρισε την Πέμπτη βαριά ήττα με 6-0 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ και ο υποβιβασμός της οριστικοποιήθηκε. Από την άλλη, η Αλαβές εξακολουθεί να έχει ελπίδες σωτηρίας, φτάνει βέβαια να κάνει το 2/2 στα τελευταία ματς που απομένουν (μετά τη Λεβάντε υποδέχεται την Κάδιθ).

Την Πέμπτη, το σετ άνοιξε με το διπλό στο 2.80, αλλά μετά την ήττα της Λεβάντε στο Μπερναμπέου, οι αποδόσεις γύρισαν τούμπα και η νίκη της Αλαβές κατρακύλησε στο 2.15-2.20! Την τελευταία ώρα ωστόσο, το διπλό έχει ξαναπάρει τα πάνω του, φτάνοντας στο 2.60-2.65 κατά μέσο όρο, με τον άσο να περνάει εκ νέου σε ρόλο φαβορί, έστω οριακά (2.55-2.60).

Η αλήθεια είναι πως η Αλαβές είναι απογοητευτική φέτος εκτός έδρας, έχοντας κερδίσει μόλις έξι βαθμούς σε 18 παιχνίδια (1-3-14). Το γεγονός όμως ότι θα παίξει με την απογοητευμένη και υποβιβασμένη πλέον Λεβάντε, αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να σπάσει επιτέλους το αρνητικό της σερί μακριά από τη Βιτόρια και κυρίως, για να δώσει αξία στις τρεις σερί νίκες που έκανε εντός έδρας με Βαγιεκάνο, Βιγιαρεάλ και Εσπανιόλ.

Προγνωστικά Ισπανία

Σημαντική διόρθωση έχει γίνει και στις αποδόσεις του αγώνα της Κάδιθ με τη Ρεάλ (20:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Εδώ ο άσος άνοιξε στο 3.20, αλλά έχει πλέον υποχωρήσει κάτω από το 2.90.

Αυτό οφείλεται στο ρεπορτάζ της Ρεάλ, καθώς ο Αντσελότι άφησε εκτός τους Μπενζεμά (27 γκολ), Βινίσιους (17 γκολ) και Κουρτουά. Παράλληλα είναι τιμωρημένος ο Μόντριτς (2 γκολ), ενώ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Αλάμπα (2 γκολ). Η διάθεση του Αντσελότι να ανοίξει το ροτέισον για να προστατεύσει τους καλύτερους παίκτες του, εν όψει του τελικού στο Champions League, είναι εμφανής.

Αυτό, θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί η Κάδιθ, η οποία βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την τελευταία αγωνιστική έχει να παίξει εκτός έδρας με την Αλαβές, σε ένα παιχνίδι, που μπορεί να εξελιχθεί σε τελικός παραμονής. Για την Κάδιθ, ίσως ένας βαθμός κόντρα στη Ρεάλ, αποδειχθεί κομβικός εν όψει της τελευταίας στροφής του πρωταθλήματος. Λίγο πάνω από το 1.50 παίζει η διπλή ευκαιρία.

Τέλος, στο Χετάφε – Μπαρτσελόνα (20:30 Live από το SPORT24), υπάρχει μία ελαφρώς πτωτική τάση της ισοπαλίας, η οποία βολεύει και τις δύο ομάδες. Η Χετάφε χρειάζεται ακόμη έναν βαθμό για να σφραγίσει την παραμονή της. Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται κι αυτή έναν βαθμό για να κλειδώσει τη δεύτερη θέση.

Λογικά, δεν πρόκειται να... φαγωθούν μεταξύ τους στο συγκεκριμένο ματς. Άλλωστε, η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες (Αλμπα, Γκαρσία, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Πικέ, Ντεστ, Πέδρι, Γκονθάλεθ, Σέρτζι Ρομπέρτο) και η Χετάφε προέρχεται από τρία σερί Χ με Μπέτις, Βαγιεκάνο και Οσασούνα. Στο 3.30 κατά μέσο όρο η ισοπαλία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβάντε – Αλαβές: 2 (απόδοση 2.65), 20:30
  • Κάδιθ – Ρεάλ: 1Χ (απόδοση 1.55), 20:30
  • Χετάφε – Μπαρτσελόνα: Χ (απόδοση 3.30), 20:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ