ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Με τον διπλασιασμό πριν παίξει τα ρέστα της η Οβιέδο

Ο Χοσέ Ανχέλ Θιγάντα στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ο Χοσέ Ανχέλ Θιγάντα © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η Οβιέδο φιλοξενεί τη Σαραγόσα σ' ένα κομβικό ματς για τη γηπεδούχο πριν δώσει το ακόμα πιο καθοριστικό ματς της επόμενης αγωνιστικής. Ποντάρισμα στο 2.07.

Στην κορύφωσή του φτάνει το πρωτάθλημα της La Liga 2 στην Ισπανία. Η διοργάνωση βρίσκεται στο πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν και απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Η Οβιέδο το βράδυ φιλοξενεί τη Σαραγόσα (22:00 NOVASPORTS START , LIVE από το SPORT24 ). Η Οβιέδο βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ισοβαθμεί με την έκτη Ζιρόνα, ενώ η έβδομη Λας Πάλμας έχει και αυτή 64 βαθμούς. Όγδοη είναι η Πονφεραδίνα με 63.

Στα playoffs ανόδου στη La Liga 2 συμμετέχουν οι θέσεις 3-6, ενώ απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές. Το αποψινό ματς για την Οβιέδο είναι σημαντικό και οφείλει να πάρει το ματς, ωστόσο αυτό της επόμενης αγωνιστικής στη μάχη της εξάδας είναι ακόμα πιο σημαντικό. Η ομάδα του Θιγάντα ταξιδεύει στις Κανάριους Νήσους και αντιμετωπίζει τη Λας Πάλμας, την οποία δεν την έχει στην ισοβαθμία. Το ματς του πρώτου γύρου δεν είχε νικητή (1-1) και επομένως την επόμενη αγωνιστική όποιος κερδίζει έχει τον πρώτο λόγο για την εξάδα και λογικά την κλειδώνει.

Την προηγούμενη αγωνιστική η Οβιέδο δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μάλαγα και κόλλησε στο 0-0. Μάλλον δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο α' μέρος ήταν άνοστη και στο β' ανέβηκε κάπως, αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Είναι αήττητη εδώ και εννιά ματς με ρεκόρ 7-2-0. Απόλυτα ψύχραιμος και συγκεντρωμένος ο Θιγάντα ενόψει του αποψινού αγώνα, δεν ρίχνει πουθενά αλλού το βάρος.

Η Σαραγόσα έχει πλέον να σκεφτεί την επόμενη σεζόν. Δεν κερδίζει εδώ και τέσσερα παιχνίδια με δύο ήττες στη σειρά. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε εντός έδρας από την Αλκορκόν 3-0 σε μια αναμέτρηση που το πάλεψε πάντως αρκετά και είχε 2-3 καλές στιγμές. Ο κόσμος πάντως είναι στα κάγκελα. Η Σοθιεδάδ Β’ έχασε την Παρασκευή από την Αλμερία εντός έδρας με 2-0 και κατά συνέπεια η Σαραγόσα σώθηκε και διατηρήθηκε στην κατηγορία και μαθηματικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σαραγόσα δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο, θα ψάξει πάντως το γκολ μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και το γεγονός πως σώθηκε μπορεί να χαλαρώσει τους παίκτες του Χουάν Ιγνάσιο Μαρτίνεθ. Η Οβιέδο οφείλει να πάρει αυτό το ματς, ώστε να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ και να πάει να παίξει τα ρέστα της μετά με τη Λας Πάλμας την επόμενη αγωνιστική. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, εφικτό το συνδυαστικό στοίχημα 1 & over 1,5 στο 2.07.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οβιέδο - Σαραγόσα: 1 & over 1,5 (απόδοση 2.07), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ