ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στο 3.15

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Ρεάλ με τη Μαγιόρκα
Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Ρεάλ με τη Μαγιόρκα © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου την Οσασούνα με στόχο να κάνει το 7Χ7 στο πρωτάθλημα, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις ως τώρα. Ποντάρισμα στο 3.15.

Η δράση στη La Liga συνεχίζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι η μόνη που έχει κάνει το απόλυτο των νικών ως τώρα στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά φιλοξενεί την Οσασούνα (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) με προφανή στόχο το 7Χ7 και να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της. Η ομάδα από την Παμπλόνα από την άλλη έχει αφήσει καλά στοιχεία στο χορτάρι ως τώρα και βρίσκεται στην έβδομη θέση στη λίγκα με 12 βαθμούς συγκομιδή.

Έκανε παιχνίδι ουσίας, ήταν πιο αποτελεσματική η Ρεάλ στο derbi madrileno με την Ατλέτικο πριν τη διακοπή και πήρε δίκαια το τρίποντο με 2-1 στο Μετροπολιτάνο. Μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 36’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ των Ροντρίγκο και Βαλβέρδε. Οι Κολτσονέρος μείωσαν απλώς στο 83’. Σε δύο εβδομάδες φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα για το clasico, ωστόσο δεν φαίνεται για την ώρα να το σκέφτεται κάποιος το ματς εκείνο. Προηγουμένως θα αντιμετωπίσει δις τη Σαχτάρ Ντονέτσκ για το Champions League και στο μεσοδιάστημα θα έχει ντέρμπι με τη Χετάφε. Επέστρεψε από τις διεθνείς υποχρεώσεις με πρόβλημα ο Μόντριτς και δεν υπολογίζεται για σήμερα, κομβική η επιστροφή του γκολτζή Μπενζεμά, που όσες φορές πάντως έλειψε έσωσαν την κατάσταση Ροντρίγκο και Βινίσιους. Δείχνει ακόμα πιο δεμένη και λιγότερο προσωποκεντρική η φετινή Ρεάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Οσασούνα πήγε με ήττα στη διακοπή, έχασε εντός έδρας κόντρα στη Χετάφε με άδικο και οδυνηρό τρόπο. Δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα που έβγαλε στο χορτάρι το 2-0. Τελείωσε το ματς με 1,13 xG, ενώ οι Μαδριλένοι είχαν 1,43 xG. Έχασε πλειάδα ευκαιριών και τα γκολ που δέχτηκε ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα, ενώ η αποβολή του Άβιλα στο 43’, 13 λεπτά μετά το 1-0 έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο. Στο 76’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Στον δρόμο έχει κερδίσει την Αλμερία 1-0 φέτος και έχει χάσει από την Μπέτις 1-0. Τιμωρημένος ο πολύτιμος επιθετικός Άβιλα, ο οποίος είναι και η μόνη απουσία για απόψε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη φόρα, τον κόσμο, τον Μπενζεμά πίσω, αλλά τραυματία τον Μόντριτς. Η Οσασούνα δείχνει περισσότερες επιθετικές αρετές μέχρι τώρα, είναι αποτελεσματική, κάνει φάσεις ενώ ο Αρασάτε έχει δεμένη την ομάδα του. Η απουσία του Άβιλα είναι σημαντική, αλλά οι Ρούμπεν Γκαρθία και Μπούντιμιρ είναι δύο άκρως επικίνδυνοι παίκτες.

Θα πάει πιο μαζεμένη η Οσασούνα σαφώς στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά στη Ρεάλ παρατηρείται χαλαρότητα ανασταλτικά και έως τώρα έχει δεχτεί 6,14 xG, έχει τρεις ομάδες με καλύτερες επιδόσεις από αυτή σ’ αυτή τη στατιστική κατηγορία στο ίδιο σύνολο αγώνων. Στα 2/3 τελευταία εντός δέχτηκε γκολ και ας κέρδισε. Στο 3.15 το 1 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.15), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ