ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Με Λεβαντόβσκι στο ντέρμπι της Καταλονίας

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το χατ-τρικ που σημείωσε
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το χατ-τρικ που σημείωσε @ 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ντέρμπι της Καταλονίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της La Liga και πρώτο παιχνίδι στη σειρά είναι το ντέρμπι της Καταλονίας, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ(15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Μπαρτσελόνα έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 8 Νοεμβρίου και τη νίκη της με 2-1 στην Παμπλόνα επί της Οσασούνα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, δεν προγραμμάτισε κάποιο φιλικό, δεδομένου ότι έστειλε 17 παίκτες στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι μπλαουγκράνα, μπορεί να απέτυχαν να προκριθούν στους "16" του Champions League, όμως φέτος διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, πριν το Μουντιάλ, η ομάδα του Τσάβι απάντησε με πέντε διαδοχικές νίκες, αμέσως μετά την ήττα στο clasico και προσπέρασε τη Ρεάλ στη βαθμολογία.

Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει σήμερα να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της για να ανακτήσει την πρώτη θέση από τους μερένγκες, που πέρασαν χθες από τη Βαγιαδολίδ. Το θετικό για τον Τσάβι είναι ότι θα έχει απόψε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ακόμη και τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που αποβλήθηκε στο ματς με την Οσασούνα.

Ο τεχνικός της Μπάρτσα προετοίμασε το ματς γνωρίζοντας ότι δεν θα έχει τον Πολωνό μπόμπερ, λόγω τιμωρίας, ωστόσο την Παρασκευή είχαμε ανατροπή δεδομένων, αφού το δικαστήριο της Μαδρίτης έκανε δεκτή την προσφυγή των Καταλανών και εξέδωσε απόφαση προσωρινής αναστολής της ποινής. Αυτό σημαίνει, ότι ο Λέβα θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα, ωστόσο είναι αβέβαιο αν θα παίξει στο επόμενο ματς πρωταθλήματος, με την Ατλέτικο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με την Μπαρτσελόνα, να έχει μπροστά της, στις 8 Ιανουαρίου, το ντέρμπι με τους ροχιμπλάνκος στη Μαδρίτη, είναι απαραίτητο σήμερα να κερδίσει τη συντοπίτισσά της, προκειμένου να κλείσει θετικά το 2022. Ο άσος, απολύτως φυσιολογικά, προσφέρεται σε τιμές καθαρού φαβορί στο 1.20 και φτάνει μέχρι το 1.60 αν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ο Λεβαντόβσκι, που έχει πετύχει φέτος 13 τέρματα σε 14 αγώνες στη La Liga κι έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα επτά ματς της Μπάρτσα στο Καμπ Νου.

Με το σχετικό ρίσκο, μπορούμε να προσθέσουμε στο Bet Builder και το Under 4,5 για να πάμε σε αποδόσεις άνω του 2.30. Η Μπαρτσελόνα φέτος έχει φέτος στη La Liga 7/7 Under 4,5 εντός έδρας, καθώς δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ. Από την άλλη, η Εσπανιόλ είναι από τις πιο σφιχτές ομάδες της κατηγορίας και στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές έφερε πέντε Under 2,5. Από την αρχή της σεζόν έχει 13/14 Under 4,5 και στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο Καμπ Νου ηττήθηκε αξιοπρεπώς (1-0, 1-0, 2-0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ: 1 & Λεβαντόβσκι Anytime & Under 4,5 (απόδοση 2.35), 15:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ