ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Με κόντρα παράδοση και απουσίες κόντρα στην Μπέτις η Θέλτα

Οι παίκτες της Θέλτα πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga
Οι παίκτες της Θέλτα πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga © 2021 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ταλαιπωρημένη από τον κορονοϊό η Θέλτα δοκιμάζεται στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν που δεν περνάει παραδοσιακά καλά απέναντι την Μπέτις. Ποντάρισμα σε επιλογή του 2.74.

Εκτός από το Αλαβές - Σοθιεδάδ, την ίδια ώρα για τη La Liga διεξάγεται και το Μπέτις - Θέλτα (19:30 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24). Η Μπέτις κάνει σούπερ σεζόν, ο Πελεγκρίνι χαίρει εκτίμησης από τον κόσμο των βερδιμπλάνκος, ενώ ανανέωσε πρόσφατα και τη συνεργασία με την ομάδα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, είναι σωστά δομημένη και ο κόσμος στηρίζει την ομάδα βλέποντας τη δουλειά που γίνεται. Εκτός για απόψε με κάρτες ο χαφ Ροντρίγκες, ενώ δεν βρίσκεται στην αποστολή ο στόπερ Πετσέλα και ο μεσοεπιθετικος Χοακίν, οι υπόλοιπες απουσίες δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα.

Η Θέλτα δεν βρίσκεται σε μπελάδες αυτή τη στιγμή, ωστόσο έχει ανάγκη από μια τονωτική νίκη που θα της δώσει ανάσα για τη συνέχεια, καθώς βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Κέλτες έχουν ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό το προηγούμενο διάστημα και πάνε με γεμάτο απουσιολόγιο. Εννιά τα κρούσματα, άγνωστο ποιοι είναι σε θέση να παίξουν, και μεταξύ άλλων ανιχνεύθηκαν θετικοί στον ιό ο καταλυτικός μπακ Μάγιο και ο χρήσιμος μπακ Γκαλάν. Οι στόπερ Αραούχο και Μουρίγιο, ο εξτρέμ Νολίτο και ο χαφ Μπελτράν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μέσα σ’ όλα αυτά η Θέλτα πάει στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν μετρώντας αρνητική παράδοση κόντρα τους Μπετίκος τα τελευταία χρόνια. Τελευταία νίκη τον Αύγουστο του 2013 με 2-1, έκτοτε η Μπέτις μετράει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες και στα δύο τελευταία μεταξύ τους εκεί μέσα επικράτησε 2-1. Επτά σερί Goal/Goal μετράει το εν λόγω ζευγάρι, η Θέλτα δεδομένα θα το παλέψει, αλλά η Μπέτις παίζει σταθερά καλά, ο άσος αναμενόμενα πιέστηκε, ενώ η ομάδα του Πελεγκρίνι είναι ανώτερη. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Ο συνδυασμός 1 & over 2,5 στο 2.74 αξίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέτις - Θέλτα: 1 & over 2,5 (απόδοση 2.74), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ