ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Με ενθουσιασμό η Ζιρόνα, πιέζεται ο άσος

Ο Στουάνι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ζιρόνα στο Μοντιλίβι
Ο Στουάνι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ζιρόνα © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ζιρόνα φιλοξενεί στο Μοντιλίβι τη Χετάφε και ενώ επικρατεί κλίμα ενθουσιασμού αφού είναι το πρώτο εντός έδρας στη La Liga μετά από τρία χρόνια. Πιέζεται ο άσος, ρίσκο με το 2.83.

Η Ζιρόνα επέστρεψε στη La Liga, ταλαιπωρήθηκε στη Β’ Ισπανίας, είχε το ρόστερ για να πετύχει την άνοδο, έφτανε ως την πηγή αλλά δεν έπινε νερό, ενώ και η ίδια η διοίκηση έκανε αρκετούς λάθος χειρισμούς. Απόψε δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς μετά από τρία χρόνια και τρεις μήνες φιλοξενώντας τη Χετάφε (23:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 )

Στην πρεμιέρα έχασε εκτός έδρας από τη Βαλένθια με το οριακό 1-0 σ’ ένα ματς που επιθετικά δεν έπεισε και τελείωσε το ματς με μόλις 0,13 xG, ενώ δέχτηκε για 1,88. Δέχτηκε το μοναδικό γκολ στο 45’, έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 52’, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Πιέζεται ο άσος τις τελευταίες ώρες που από το 2.78 έπεσε στο 2.61.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Χετάφε γνώρισε και αυτή την ήττα, υποτάχθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0, σχετικά βαρύ το σκορ, είχε τις στιγμές της στο ματς, είχε δοκάρι, δεν μάσησε παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15’, αλλά μετά την ανάπαυλα κατέρρευσε και δέχτηκε δύο γκολ (59’ και 75’). Τελείωσε το ματς με 1,14 xG, ενώ δέχτηκε 1,48.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ζιρόνα έχει γνώση της κατηγορίας, αλλά τρία χρόνια είναι πολλά, επικρατεί όμως ενθουσιασμός και θα επιδιώξει μια καλύτερη εμφάνιση από αυτή της πρώτης αγωνιστικής. Η Χετάφε είναι πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα, αλλά πέρσι ήταν άθλια στον δρόμο. Πολύ υψηλές οι τιμές του over με βάση τον βαθμό ετοιμότητας των δύο ομάδων. Από τη μια το κλίμα και η ανυπομονησία και από την άλλη η Χετάφε που έκανε παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτι, αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζιρόνα - Χετάφε: Over 2,5 (απόδοση 2.83), 23:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ