ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Κενό στους στόπερ η Σεβίλλη, αξίζει το 2.11

Ο επιθετικός της Οσασούνα, Άντε Μπούντιμιρ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρεάλ
Ο επιθετικός της Οσασούνα, Άντε Μπούντιμιρ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρεάλ © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν στη La Liga ανάμεσα στην Οσασούνα και τη Σεβίλλη.

Μετά την Premier League, την Bundesliga και τη Ligue 1, που έκαναν πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα, έρχεται απόψε η σειρά της La Liga. Η αυλαία στο ισπανικό πρωτάθλημα ανοίγει με το ενδιαφέρον παιχνίδι της Οσασούνα κόντρα στη Σεβίλλη (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Οσασούνα - Σεβίλλη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σεβίλλη καλλιέργησε πέρυσι βλέψεις τίτλου, ωστόσο στην πορεία φάνηκε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τη Ρεάλ και τελικά αρκέστηκε με την τέταρτη θέση για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Στον πάγκο παραμένει ο Χούλεν Λοπετέγκι για τέταρτη διαδοχική σεζόν. Βασικός στόχος και φέτος είναι η τετράδα και η έξοδος στο Champions League. Υπάρχουν πάντως σοβαρά ερωτηματικά αναφορικά με την άμυνά της, διότι παραχώρησε τους δύο κορυφαίους στόπερ της, τον Ντιέγκο Κάρλος και τον Κουντέ.

Προς το παρόν στη θέση τους έχει έρθει μόνο ο Μαρκάο (Γαλατασαράι). Ο Βραζιλιάνος μαζί με τον στάσιμο Ρέκικ είναι αυτή τη στιγμή οι μοναδικοί κεντρικοί αμυντικοί του ρόστερ, συνεπώς η Σεβίλλη είναι υποχρεωμένη να αποκτήσει τουλάχιστον δύο ακόμη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό, ότι για το αποψινό ματς, ο Λοπετέγκι αναμένεται να παίξει με στόπερ τον χαφ Γκουντέλι δίπλα στον Ρέκικ.

Μεσοεπιθετικά βέβαια, η Σεβίλλη παραμένει εξαιρετικά ποιοτική με παίκτες όπως ο Εν-Νεσίρι, ο Οκάμπος, ο Πάπου Γκόμες, ο Κορόνα και φυσικά ο Ιβάν Ράκιτιτς. Δίπλα σε όλους αυτούς προστέθηκε και ο πρώην άσος της Ρεάλ, Ίσκο, ο οποίος αποτελεί την κορυφαία της μεταγραφή μέχρι στιγμής.

Στον αντίποδα, η Οσασούνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα συγκριτικά με πέρυσι. Με την ίδια συνταγή θα πορευτεί προκειμένου να πετύχει το στόχο της παραμονής για τέταρτη διαδοχική σεζόν. Στον πάγκο της βρίσκεται σταθερά από το 2018 ο Γιαγκόμπα Αρασάτε. Ο Βάσκος τεχνικός ανέβασε την Οσασούνα στη La Liga το 2019 και έκτοτε την κρατάει σταθερά στην πρώτη κατηγορία.

Η Οσασούνα τερματίσει πέρυσι στη δέκατη θέση, είχε ωστόσο την πέμπτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 37 γκολ. Απόψε πάντως δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτεί το εμφανές κενό που υπάρχει στους στόπερ της Σεβίλλης. Στα τελευταία φιλικά άλλωστε παρουσίασε θετικό πρόσωπο, επικρατώντας διαδοχικά των Φέγενορντ (2-1), Μπούργος (1-0) και Μιραντές (2-1).

Πρακτικά λοιπόν, ψάχνουμε ένα γκολ των Βάσκων για να πάει αυτόματα το παιχνίδι στο καλοπληρωμένο αμφίσκορο, σε τιμές άνω του 2.00. Σημειώνεται ότι στις τελευταίες έξι επισκέψεις της Σεβίλλης στην Παμπλόνα, το Goal/Goal επαληθεύτηκε τέσσερις φορές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα – Σεβίλλη: Goal/Goal (απόδοση 2.11), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ