TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Ισχυρή παράδοση για γκολ και 1.94 στο Βαγιέκας

Οι παίκτες της Ράγιο Βαγεκάνο πανηγυρίζουν γκολ του Σάντι Κομεσάνια κόντρα στην Ρεάλ | 7 Νοεμβρίου 2022
Οι παίκτες της Ράγιο Βαγεκάνο πανηγυρίζουν γκολ του Σάντι Κομεσάνια κόντρα στην Ρεάλ | 7 Νοεμβρίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Ράγιο Βαγιεκάνο φιλοξενεί τη Ρεάλ Μπέτις σ’ ένα άκρως ενδιαφέρον σταύρωμα για τη La Liga με την παράδοση να οδηγεί στα γκολ.

Στο Βαγιέκας η Ράγιο φιλοξενεί τη Ρεάλ Μπέτις (17:15 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα δυνατό σταύρωμα για τη La Liga με στόχο να επουλώσει τις πληγές τις από το αποκλεισμό στο Κύπελλο. Οι Μαδριλένοι έκαναν ροτέισον κόντρα στη Χιχόν, έβαλαν βασικούς στο β’ μέρος, αλλά δεν γλίτωσαν την ήττα με 2-0. Στο πρωτάθλημα πάντως τα πράγματα είναι πιο ενθαρρυντικά με την ομάδα να βρίσκεται στην όγδοη θέση και στο -2 από τη σημερινή αντίπαλό της.

Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 2-2 με τη Ζιρόνα στην Καταλωνία, σ’ ένα ματς που η μπάλα ήταν πάνω κάτω και προηγήθηκε η ίδια δις στο σκορ. Με τούτα και με εκείνα είναι αήττητη εδώ και επτά ματς στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, οι δύο νίκες μάλιστα ήταν κόντρα σε Σεβίλλη και Ρεάλ με 1-0 και 3-2 εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα.

Η Μπέτις τα χρειάστηκε κόντρα στην Ίμπιθα Ίσλας Πιτιούσας στο Κύπελλο, βρέθηκε να χάνει στο 26’ με 1-0, αλλά το γύρισε στο β’ μέρος με δύο γρήγορα γκολ του Γουίλιαν Ζοσέ στο 54’ και του Έντγκαρ Γκονθάλεθ στο 58’, ήρθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο άλλα δύο γκολ για να ολοκληρωθεί πανηγυρικά η νίκη και η πρόκριση στους "16", εκεί που θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα. Στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει εδώ και τρία ματς μετρώντας 2 ισοπαλίες και μια ήττα (3-0 από τη Βαλένθια). Στο τελευταίο χρονικά ματς για τη La Liga αναδείχθηκε ισόπαλη με την Μπιλμπάο εντός έδρας με 0-0, σ’ ένα ματς που δημιούργησε 0,54 xG και δέχτηκε 0,36.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ και θέαμα αφού η επιθετική ικανότητα και των δύο είναι δεδομένη, την ώρα που δεν έχουν και κομβικές απουσίες στην αιχμή του δόρατος. Αρκετά τσιμπημένο το Goal/Goal με τα όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες φέτος, ενώ το εν λόγω ζευγάρι μετράει έξι Goal/Goal στη σειρά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μπέτις: Goal/Goal (απόδοση 1.94), 17:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ