ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Για την ανατροπή η Λας Πάλμας στο 1.90

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ντέρμπι των Καναρίων Νήσων ανάμεσα στη Λας Πάλμας και την Τενερίφη, που διεκδικούν την πρόκρισή τους στον τελικό ανόδου για τη La Liga.

Η Λας Πάλμας φιλοξενεί απόψε την Τενερίφη στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων, στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου για τη La Liga. Την Τετάρτη, στην Τενερίφη, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό (22:00 NOVASPORTS 5, Live από το SPORT24).

Σημειώνεται πως ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Επίσης, προβλέπεται παράταση, αν η Λας Πάλμας κερδίσει απόψε με 1-0 και ισοφαρίσει έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα. Σε περίπτωση πάντως που δεν αλλάξει κάτι στο έξτρα ημίωρο, δεν ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι, αλλά προκρίνεται στον τελικό η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο, δηλαδή η Λας Πάλμας.

Λας Πάλμας - Τενερίφη: Προγνωστικά Ισπανία

Το σκορ στο πρώτο ματς αδικεί τη Λας Πάλμας, η οποία κυριάρχησε στην αναμέτρηση. Η κατοχή ήταν 28-72, τα κόρνερ 4-9 και οι τελικές 13-13. Η Λας Πάλμας είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, μία πριν και μία μετά το γκολ (36') της Τενερίφης. Επίσης, πίεσε στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να ισοφάριση.

Η ομάδα του Γκαρθία Πιμιέντα θα ψάξει την ανατροπή εντός έδρας, έχοντας στο πλευρό της πάνω από 30.000 οπαδούς, που έκαναν sold out σε λίγες ώρες. Η Λας Πάλμας είχε κερδίσει την Τενερίφη και στα δύο ματς της κανονικής περιόδου, ενώ πριν την ήττα της περασμένης Τετάρτης είχε τρέξει σερί 9-2-0!

Η Τενερίφη είναι δεδομένο πως θα παίξει αμυντικά για να κρατήσει το σκορ του πρώτου αγώνα, η Λας Πάλμας πάντως φαίνεται πως είναι ανώτερη ομάδα αυτή τη στιγμή και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις, όπου ο άσος από το 2.00-2.05 έχει υποχωρήσει στο 1.85-1.90 στους περισσότερους μπουκ. Σημειώνεται εξάλλου, πως στα ντέρμπι με την Τενερίφη στο "Εσταδιο Γκραν Κανάρια", η Λας Πάλμας είναι αήττητη επτά σερί ματς (4-3-0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λας Πάλμας – Τενερίφη: 1 (απόδοση 1.90), 22:00

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ