TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Με απουσίες η Βιγιαρεάλ στο Μολινόν, ασφάλεια στο 2.15

Το Μολινόν, η έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν
Το Μολινόν © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Στο Μολινόν δοκιμάζεται για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Ισπανίας η Βιγιαρεάλ και το απουσιολόγιό της είναι γεμάτο. Ψάχνει από κάπου να πιαστεί για να αποκτήσει ηθικό η Σπόρτινγκ Χιχόν.

Από το Χιχόν (19:00 LIVE από το SPORT24 ) περνάει η Βιγιαρεάλ για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Ισπανίας σ’ ένα ματς που το σετ τιμών δεν λέει ακριβώς όλη την αλήθεια. Το διπλό παίρνει παιχνίδι και πιέζεται, αφού το 1.70 πλέον τιμάται στο 1.55, την ίδια ώρα ο άσος της Σπόρτινγκ Χιχόν ξεπερνάει τις πέντε μονάδες. Στη 12η θέση της La Liga 2 η γηπεδούχος με 28 βαθμούς ύστερα από 22 αγώνες. Από την άλλη πλευρά η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 8η θέση της La Liga με 28 βαθμούς μετά από 19 ματς και στο -2 από την εξάδα.

Κόντρα στη Λούγο έπαιξε με απουσίες, δεν έπιασε καλή απόδοση η Χιχόν, είχε κάποιες καλές στιγμές, είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα από το 63’, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε όσο θα μπορούσε και το ματς κόλλησε στο 1-1. Σήμερα πάντως θα πάει με καλή ενδεκάδα στο ματς, παρότι ακολουθεί απαιτητικό παιχνίδι στην Ανδαλουσία κόντρα στη Μάλαγα.

Μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση έχει η Βιγιαρεάλ, καθώς έπαιξε τη Δευτέρα. Σκόρπισε τη Λεβάντε στο Θεράμικα με το επιβλητικό 5-0, ενώ σε κάποια διαστήματα κατέβασε ταχύτητα. Δεν έχει σε προτεραιότητα παραδοσιακά το Κύπελλο, ενώ ακολουθεί ματς με την Ατλέτικο. Πόσω μάλλον σήμερα που έχει πλειάδα απουσιών. Πάγια εκτός ο εξτρέμ Ντανζούμα, ο γκολτζής Αλκάθερ, και ο μπακ Πένια, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Μαντί, Οριέ, Τσουκουέζε, Ντιά. Με κορονοϊό ο μπακ Πεδραθα και ο έτερος μπακ Φόιτ, όπως και ο χαφ Παρέχο. Θα μείνει καιρό εκτός ο χαφ Κοκλέν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο δια ταύτα η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι φιλόδοξη και πιο ξεκούραστη ομάδα, επικρατεί θετικό κλίμα για το γεγονός πως θα φιλοξενήσει τη Βιγιαρεάλ. Η φιλοξενούμενη έχει άλλες έννοιες και η αξία βρίσκεται προς τα αριστερά. Στο 2.15 το 1Χ κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπόρτινγκ Χιχόν - Βιγιαρεάλ: 1Χ (απόδοση 2.15), 19:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ