ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικα Ισπανία: Έχει πάρει τον αέρα της Βαλένθια η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να ρεφάρει την ήττα από τη Βιγιαρεάλ και δοκιμάζεται στη Βαλένθια απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει θετική παράδοση. Ποντάρισμα στο 2.04.

Στο Μεστάγια ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της ημέρας στη La Liga. Με μια δυνατή αναμέτρηση μάλιστα. Η Βαλένθια φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης (23:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ) με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και να θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Δεν ήταν καλή η Βαλένθια κόντρα στην Μπιλμπάο την προηγούμενη αγωνιστική, είχε ορισμένες καλές στιγμές, αλλά τίποτα παραπάνω, στις περιπτώσεις που είχε την μπάλα στα πόδια της δεν ήταν ούτε τυχερή, ούτε αποτελεσματική. Μοιραία έχασε, όχι πως η Αθλέτικ εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ματς με το οριακό 1-0. 0,68 τα xG που δημιούργησε, 0,76 αυτά που δέχτηκε. Δεν έχει διαθέσιμο για απόψε τους μπακ Βάθκεθ και Γκαγιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στάθηκε άτυχη η Ατλέτικο Μαδρίτης στο εντός έδρας ματς με τη Βιγιαρεάλ. Έχασε 2-0 δίχως να το αξίζει. Ισορροπημένο το α’ μέρος, ανέβηκε από ένα σημείο και έπειτα, βρέθηκε απροσδόκητα πίσω στο σκορ στο 73’, ενώ στις καθυστερήσεις δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Τα xG καταδεικνύουν την εικόνα των ομάδων στο παιχνίδι, ήταν πιο ισορροπημένο από όσο δείχνει το σκορ. Οι Κολτσονέρος τελείωσαν με 1,59 xG, ενώ το Κίτρινο Υποβρύχιο με 1,98. Στα κάγκελα οι οπαδοί με τα όσα είδαν, επεισόδιο με φίλους της ομάδας και τον Ερμόσο. Έφυγε για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο πολύτιμος μπακ Λόντι. Δεν παίζει ο μπακ Μολίνα λόγω τιμωρίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με απουσίες αμφότερες, από ήττες, αλλά η Ατλέτι είναι ομάδα με περισσότερο πάθος και θράσος. Μπορεί να αντιδράσει, ήταν και πιο πειστική κόντρα στη Βιγιαρεάλ, σε σύγκριση με την εικόνα της Βαλένθια απέναντι στην Μπιλμπάο. Συν τοις άλλοι η Ατλέτι έχει πάρει τον αέρα των Βαλενθιάνων τα τελευταία χρόνια. Τελευταία φορά που κέρδισε η Βαλένθια ήταν τον Οκτώβριο του 2014 (3-1 εντός για το πρωτάθλημα), έκτοτε ακολούθησαν 9 νίκες των Μαδριλένων και έξι ισοπαλίες, ανεξαρτήτως έδρας. Στο 2.04 το διπλό κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 (απόδοση 2.04), 23:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ