XGOALS BET

Προγνωστικά Ισπανία: Δεν... κρύβεται εντός έδρας η Μαγιόρκα και οδηγεί στο 1.95

Ο άσος της Μαγιόρκα, Πάμπλο Μαφέο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga
Ο άσος της Μαγιόρκα, Πάμπλο Μαφέο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα Ⓒ 2022 FRANCISCO UBILLA/ ASSOCIATED PRESS

Τα xGoals της Μαγιόρκα δείχνουν ότι δεν θα παίξει... κρυφτούλι απέναντι στη Σοσιεδάδ και μπορεί να οδηγήσει στο καλοπληρωμένο Goal/Goal.

Ημέρα γεμάτη με αγώνες κυπέλλων στο στοιχηματικό πρόγραμμα, στην Ισπανία όμως, έχουμε και την εξ αναβολής αναμέτρηση της Μαγιόρκα με τη Σοσιεδάδ για τη La Liga (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Το διπλό είναι φαβορί σε τιμές στο 2.45 κατά μέσο όρο, ενώ ο άσος παίζει πάνω από το 3.10.

Μαγιόρκα - Σοσιεδάδ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σοσιεδάδ μετά τον δίκαιο αποκλεισμό από τη Λειψία στο Europa League και τη βαριά ήττα με 4-0 στο ντέρμπι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αντέδρασε κερδίζοντας με 1-0 την Οσασούνα την Κυριακή. Μείωσε έτσι στο -1 από την 6η Βιγιαρεάλ και έχει απόψε τη δυνατότητα να την προσπεράσει, μειώνοντας παράλληλα την απόστασή της στον έναν βαθμό από την πρώτη τετράδα.

Το ματς λοιπόν για τους Βάσκους έχει πολύ σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο. Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για τη Μαγιόρκα, η οποία πλέον βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη κι έχει αρχίσει να αισθάνεται πίεση.

Οι νησιώτες συμπλήρωσαν έξι ήττες στα τελευταία οχτώ ματς για τη La Liga, χάνοντας εντός έδρας με 1-0 από τη Βαλένθια, το περασμένο Σάββατο. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πάντως ήταν άδικο, καθώς δέχθηκε ένα γκολ με σουτ εκτός περιοχής στο 4' κι έκτοτε πάλεψε για το 1-1, αλλά στάθηκε άτυχη. Βάσει των xGoals (1,39-0,72) άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Η Μαγιόρκα, μπορεί να έχει μόλις 23 γκολ ενεργητικό σε 25 αγώνες, αλλά εντός έδρας είναι σαφώς πιο επιθετική. Πριν τον αγώνα με τη Βαλένθια, είχε κερδίσει 3-2 την Μπιλμπάο με xGoals 1,82-1,54 και 2-1 την Κάδιθ με xGoals 2,23-0,89. Δηλαδή, στα τελευταία τρία παιχνίδια της στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, έγραψε συνολικά 5,44 xGoals.

Η ομάδα του Λουίς Γκαρσία λοιπόν, έχει τη δυνατότητα να απειλήσει τη Σοσιεδάδ και να βρει ένα γκολ. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους ποιοτικούς Βάσκους του Οϊαρθάμπαλ και Ίσα, αφού απέναντί τους θα βρουν μία άμυνα που δέχεται γκολ 11 σερί επίσημα ματς. Ενδιαφέρουσα συνεπώς επιλογή το αμφίσκορο σε τιμές άνω του 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ