ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Δεν επιτρέπονται τα λάθη στην Μπαρτσελόνα, ποντάρισμα στο 2.06

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει με τον Άνσου Φάτι γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Ανοέτα", Σαν Σεμπαστιάν | Κυριακή 21 Αυγούστου 2022
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει με τον Άνσου Φάτι γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Ανοέτα", Σαν Σεμπαστιάν | Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η Μαγιόρκα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Βίσιτ Μαγιόρκα Εστάδι, με τους Καταλανούς να έχουν αγωνιστικά θέματα δύο εβδομάδες πριν το clasico με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Ποντάρισμα στο 2.06.

Το πρόγραμμα της ημέρας στη La Liga ολοκληρώνεται στο Βίσιτ Μαγιόρκα Εστάδι στην Πάλμα της Μαγιόρκα με την ομώνυμη ομάδα να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής. Η Μαγιόρκα πήγε με ήσυχο το κεφάλι στη διακοπή, αφού κατάφερε να κερδίσει την Αλμερία (1-0) εντός έδρας στο τελευταίο χρονικά ματς και να αντιδράσει άμεσα μετά από την τεσσάρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ήταν η πιο αποτελεσματική του αγώνα και άξιζε το τρίποντο, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως από τις μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας έχει δυνατότητες για να βρει κάνει παιχνίδι. Ενδεικτικό πως κόντρα στη Ρεάλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Απέναντι στην Αλμερία τελείωσε το ματς με 0,97 xG έναντι 0,30 της αντιπάλου της.

Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Μπαρτσελόνα ήταν επιβλητική πριν τη διακοπή στο ματς με την Έλτσε, κέρδισε 3-0 εντός την Έλτσε σ’ ένα ματς που έκανε γεμάτη εμφάνιση, τελείωσε με 5,18 xG και δέχτηκε το αδιανόητο 0,01 xG στο παιχνίδι. Πάει λαβωμένη στο αποψινό ματς, αφού ο Αραούχο είναι νοκ άουτ, Ντεπάι, Μπεγερίν, Κουντέ επίσης εκτός, ανέτοιμος ο Ντε Γιονγκ για το αποψινό ματς. Στις 16 Οκτωβρίου έχει clasico στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, νωρίτερα όμως θα αντιμετωπίσει δις την Ίντερ στο Champions League και ενδιάμεσα τη Θέλτα εντός για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μαγιόρκα με βάση την εικόνα που βγάζει στο χορτάρι και την επιθετική της δραστηριότητα δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Βρίσκεται δίκαια στην πρώτη δεκάδα, ενώ ο Αγκίρε κρατάει χαμηλά την μπάλα τονίζοντας πως η ομάδα του έχει πολλή δουλειά ακόμα μπροστά της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπαρτσελόνα πάει με απουσίες στο ματς και δίχως το περιθώριο να κάνει λάθη. Την περιμένουμε συμμαζεμένη ανασταλτικά και να μην δώσει εύκολα χώρους στη Μαγιόρκα. Δύσκολα να ξεφύγει το σκορ και να σπαταλήσει πολλες δυνάμεις, αφού μεσοβδόμαδα έχει ματς με την Ίντερ. Στο 2.06 το combo 2 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.06), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ