ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ισπανία: Αντιμέτωπος με το παρελθόν του ο Φρανθίσκο, λογικό το 2.22

Ο Φρανθίσκο, τεχνικός της Έλτσε  στο Καμπ Νόου κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Φρανθίσκο, τεχνικός της Έλτσε © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Αλμερία φιλοξενεί την Έλτσε με την ομάδα της La Liga 2 να είναι φαβορί και τον Φρανθίσκο να ταξιδεύει στη γενέτειρά του.

Ώρα Κυπέλλου για την Αλμερία (21:00 LIVE από το SPORT24) και ώρα αντίδρασης συνάμα. Μετά από μια περίοδο φόρμας που έδειχνε ανίκητη κόλλησε και την πάτησε και μάλιστα εντός έδρας από την Καρταχένα. Η πρωτοπόρος της La Liga 2 (στο +3 από την Έιμπαρ και με ματς λιγότερο) τα βρήκε σκούρα, έπιασε μέτρια απόδοση και έχασε 1-0 σ’ ένα ματς πάντως που δεν ήθελε εξ αρχής να γίνει καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό, ωστόσο βάσει κανονισμών συμπλήρωνε αποστολή για το παιχνίδι, έτσι και έγινε λοιπόν. Πριν από αυτό το ματς δεν είχε χάσει εντός έδρας για την τρέχουσα σεζόν. 8-2-1 το ρεκόρ της Αλμερία εντός έδρας σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Βασικός στόχος είναι η άνοδος, είναι εξάλλου από τις πιο ποιοτικές ομάδες στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας. Απόψε πάντως θα πάει με καλή ενδεκάδα, αφού μειώθηκε το απουσιολόγιο. Ξεχωρίζει η απουσία πλέον του αρχισκόρερ Σαντίκ ο οποίος συμμετέχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αλμερία - Έλτσε: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Έλτσε προέρχεται από 0-0 με τη Γρανάδα σ’ ένα ματς που έπαιξε φουλ άμυνα, είχε λίγες καλές στιγμές, αλλά προσπάθησε κατά κύριο λόγο να μην χάσει. Το έργο της έγινε ακόμα πιο δύσκολο στο 47’ που από εκείνο το σημείο και έπειτα χρειάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο. Την ταλαιπώρησε πολύ ο κορονοϊός το προηγούμενο διάστημα και πήγε στο ματς με τη Γρανάδα με πολλές απουσίες κυρίως στην επίθεση. Ανάρρωσαν Μπενεντέτο και Μπογιέ, παραμένει εκτός ο Λούκας Πέρεθ, ενώ επιστρέφει και ο χαφ Γκούτι. Ερώτημα πάντως εάν θα τους χρησιμοποιήσει απόψε ο Φρανθίσκο.

Ισοβαθμεί με την Αλαβές, αλλά είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στη μάχη της παραμονής. Ακολουθεί ματς με την Εσπανιόλ και ο τεχνικός έμμεσα παραδέχτηκε πως αυτό το ματς κοιτάει μπροστά του. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Φρανθίσκο είναι γέννημα θρέμμα της Αλμερία, αφού έχει 151 συμμετοχές με την ομάδα της γενέτειράς του, ενώ για μια τετραετία ήταν στο πάγκο της από διάφορα πόστα, είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη, είτε στην ομάδα Νέων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο δια ταύτα, η Αλμερία είναι αξιόπιστη εντός, μόνο μια ήττα μετράει και αυτή γιατί ήταν κομμένη στη μέση λόγω απουσιών. Η Έλτσε δεν έχει ως προτεραιότητα το Κύπελλο, έχει να σκεφτεί τη σωτηρία στη La Liga. Ακόμα και στον προηγούμενο γύρο προκρίθηκε με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις κόντρα στην ερασιτεχνική Ουνιονίστας. Στο 2.22 ο άσος και όσο βρίσκεται σε αυτές τις αποδόσεις μπορεί να πονταριστεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλμερία - Έλτσε: 1 (απόδοση 2.22), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ