TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Αλλάζει το κλίμα στο Σαν Σεμπαστιάν, ποντάρισμα στο 1.97

Real Sociedad's Mikel Oyarzabal celebrates after his teammate Real Sociedad's Martin Zubimendi scores his side's opening goal during the Europa League Play-off, second leg, soccer match between Real Sociedad and Leipzig at the Reale Arena stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, Feb. 24, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Sociedad's Mikel Oyarzabal celebrates after his teammate Real Sociedad's Martin Zubimendi scores his side's opening goal during the Europa League Play-off, second leg, soccer match between Real Sociedad and Leipzig at the Reale Arena stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, Feb. 24, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos) © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Ματς για γερά νεύρα και δυνατή μάχη υπόσχονται Ρεάλ Σοθιεδάδ και Οσασούνα στο Reale. Ποντάρισμα στο 1.97.

Με άκρως ενδιαφέρουσες μονομαχίες συνεχίζεται το πρόγραμμα στη La Liga. Στις 17:15 η Ρεάλ Σοθιεδάδ φιλοξενεί την Οσασούνα (17:15 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) με την Οσασούνα φέτος να δείχνει πιο δυσκολοκατάβλητη και μαχητική ομάδα. Ακόμα και μακριά από την Παμπλόνα έχει τον τρόπο της, ενώ καταφέρνει και σκοράρει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στις περισσότερες εξορμήσεις της. Ματς συναισθηματικής αξίας για τον Αρασάτε, ο οποίος έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το κλίμα στους γηπεδούχους δείχνει θετικό και αυτό δεν οφείλεται τόσο στο 5-0 επί της Θόρια στο Κύπελλο, αφού και η Οσασούνα κέρδισε την Αρνέδο (3-1) και αυτή συνεχίζει στον θεσμό, αλλά πιο πολύ στην επιστροφή του ηγετικού μεσοεπιθετικού Οϊαρθάμπαλ. Φαινόταν κομμένη τόσο καιρό η ομάδα, έλειπε ο παίκτης που θα τη σήκωνε στα δύσκολα, θα έπαιζε στα κόκκινα για αυτή για να τα δώσει όλα. Έλειψε σχεδόν δέκα μήνες και μια τέτοια επιστροφή βρίσκεται αναμενόμενα ψηλά στην ειδησεογραφία και επηρεάζει άπαντες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Οσασούνα είναι πολύ ζόρικη ομάδα, έδωσε κάποια καλά φιλικά, η όγδοη θέση που βρίσκεται είναι τεράστια επιτυχία, υστερεί ποιοτικά και σε τέτοια οριακά ματς η ποιότητα μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα. Πιο μαζεμένη η Σοθιεδάδ φέτος, είναι εντός στόχων που είναι η τετράδα και εάν δεν είχε βαρύ πρόγραμμα και διαδοχικούς τραυματισμούς θα ήταν ακόμα καλύτερα. Οριακή η τιμή του άσου, αλλά προς τα εκεί θα στραφούμε. Είναι η έδρα, είναι ο Οϊαρθάμπαλ, είναι όμως και η παράδοση. Η Οσασούνα δεν κερδίζει εδώ και 12 ματς την αντίπαλό της, ενώ τελευταίο διπλό ήταν πριν 16 χρόνια. Λίγα δεν τα λες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Σοθιεδάδ - Οσασούνα: 1 (απόδοση 1.97), 17:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ