ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: 12 Goal/Goal η θαρραλέα Αλμερία του Ρούμπι

Ο τεχνικός της Αλμερία Ρούμπι
Ο τεχνικός της Αλμερία Ρούμπι © 2016 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Βαγιεκάνο με την Αλμερία για το πρωτάθλημα της La Liga.

Η 20η αγωνιστική της La Liga ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Ράγιο Βαγιεκάνο κόντρα στην Αλμερία. Η Βαγιεκάνο, όπως και πέρυσι, πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο και ουσιαστικά έχει βάλει τις βάσεις για τον βασικό στόχο της παραμονής.

Μάλιστα, αν ξεκινήσει με νίκη τον δεύτερο γύρο (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) θα προσπεράσει τις Μπιλμπάο, Μπέτις και Βιγιαρεάλ και θα ανέβει στην πέμπτη θέση, μπαίνοντας στο κάδρο των ομάδων που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Η Ράγιο προέρχεται από το μεγάλο διπλό στο Θεράμικα, με 1-0 επί της Βιγιαρεάλ. Οι Μαδριλένοι είχαν να κερδίσουν στη συγκεκριμένη έδρα από το 2000. Απόψε, η ομάδα του Αντονι Ιράολα θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες και εντός έδρας, καθώς έχασε τα δύο προηγούμενα ματς στο Βαγιέκας από Σοσιεδάδ και Μπέτις και έχει να κερδίσει μπροστά στο κοινό της από το 3-2 επί της Ρεάλ, στις 7 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Αλμερία είχε συμπληρώσει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-1) πριν κερδίσει δίκαια με 3-1 την Εσπανιόλ, εντός έδρας, σε ένα ματς μάλιστα που είχε και δύο δοκάρια (xGoals 2,18-0,81).

Το σύνολο του Ρούμπι είναι μία από τις δύο ομάδες (η ουραγός Έλτσε η άλλη) της κατηγορίας που δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη διπλό. Σε εννιά εξόδους της έχει ρεκόρ 0-3-6. Παρόλα αυτά, στα τελευταία πέντε ματς εκτός έδρας δεν σκόραρε μόνο στο Καμπ Νου, απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Αντίθετα, βρήκε γκολ στη Σεβίλλη κόντρα στην Μπέτις, στο Θεράμικα με τη Βιγιαρεάλ και πήρε ισοπαλία στην Κάδιθ (1-1) και στη Βαλένθια (2-2).

Επίσης, η Αλμερία σκόραρε στις τελευταίες δύο επισκέψεις της στο Βαγιέκας, τη σεζόν 2019/20 και τη σεζόν 2020/21, όταν οι δύο ομάδες αγωνίζονταν ακόμη στη Β' Ισπανίας. Με δεδομένο λοιπόν, ότι η Αλμερία μετράει 12 Goal/Goal φέτος σε 19 αγωνιστικές, πρώτη σκέψη είναι το αμφίσκορο στο αποδεκτό 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ράγιο Βαγιεκάνο - Αλμερία: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ