ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γερμανία: Στα χνάρια του Φέλερ και του Κλόζε ο Φίλκρουγκ

Kiel's head coach Ole Werner celebrates after his team scored the their third goal during the German Soccer Cup quarterfinal match between RW Essen and Holstein Kiel in Essen, Germany, Wednesday, March 3, 2021. (AP Photo/Martin Meissner, Pool)
Kiel's head coach Ole Werner celebrates after his team scored the their third goal during the German Soccer Cup quarterfinal match between RW Essen and Holstein Kiel in Essen, Germany, Wednesday, March 3, 2021. (AP Photo/Martin Meissner, Pool) © 2022 MARTIN MEISSNER, POOL/ASSOCIATED

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Bundesliga ανάμεσα στη Χοφενχάιμ και τη Βέρντερ Βρέμης.

Το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής στην Bundesliga ξεκινάει με την αναμέτρηση της Χοφενχάιμ με τη Βέρντερ, στο Ζινσχάιμ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι μπουκ δίνουν φαβορί τον άσο σε τιμές διπλασιασμού με το διπλό να παίζει πάνω από το 3.40.

Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει θετικά τη σεζόν. Η Χοφενχάιμ είναι αήττητη (3-1-0) εντός έδρας, φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και οι άνθρωποι της δηλώνουν ανοιχτά πως στόχος φέτος είναι η ευρωπαϊκή έξοδος.

Στον αντίποδα, η Βέρντερ έχει επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία δυναμικά και με 18 γκολ ενεργητικό έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Bundesliga μετά από αυτή της Μπάγερν (23). Η ομάδα του Όλε Βέρνερ έρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 5-1 επί της Γκλάντμπαχ και είναι αήττητη μέχρι στιγμής εκτός έδρας με ρεκόρ 2-2-0.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σεζόν καριέρας ο Φίλκρουγκ

Στην εξαιρετική πορεία της Βέρντερ κομβικό ρόλο παίζει ο Νίκλας Φίλκρουγκ. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι έβαλε 19 τέρματα και βοήθησε τα μέγιστα για να προβιβαστεί η Βρέμη από την Τσβάιτε. Φέτος, ο Φίλκρουγκ πραγματοποιεί σεζόν καριέρας και είναι πρώτος σκόρερ στην Bundesliga με επτά γκολ. Ο 29χρονος φορ σκόραρε δις στο προηγούμενο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ. Επίσης, έχει βρει δίχτυα κόντρα σε Μπόχουμ, Αϊντραχτ, Στουγάρδη και Βόλφσμπουργκ.

Ιστορικά, μόνο ο Ρούντι Φέλερ είχε πετύχει πάνω από επτά γκολ με τη φανέλα της Βέρντερ στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του γερμανικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο Φέλερ είχε σημειώσει οκτώ τέρματα τη σεζόν 1985/86. Ο Φίλκρουγκ ωστόσο, ισοφάρισε τον Μίροσλαβ Κλόζε, που είχε σκοράρει με τους “πράσινους” επίσης επτά γκολ τη σεζόν 2005/06.

Ο Λόταρ Ματέους, σχολιάζοντας την εκπληκτική αποτελεσματικότητα του Γερμανού στράικερ, τόνισε πως το όνομά του θα πρέπει πλέον να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους υποψήφιους για την αποστολή της Μάνσαφτ στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημειώνεται, ότι η Γερμανία έχει σοβαρό πρόβλημα στη θέση "9" και στο πρόσφατο Euro είχε ως πρώτο σκόρερ τον Κάι Χάβερτς. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες στην επίθεση, όπως ο Τίμο Βέρνερ (Λειψία) και ο Καρίμ Αντεγιέμι (Ντόρτμουντ), ωστόσο κανείς τους δεν είναι κλασικός στράικερ.

Αν λοιπόν ο Φίλκρουγκ συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς μέχρι τον Νοέμβριο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί στην τελική λίστα του Χάνζι Φλικ για το Κατάρ. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αφού ο Φλικ δεν τον κάλεσε σε καμία από τις προηγούμενες υποχρεώσεις της εθνικής Γερμανίας, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο φετινό Μουντιάλ οι τελικές αποστολές θα έχουν 26 πρόσωπα και όχι 23 όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Φίλκρουγκ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, το προσωπικό του κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και σίγουρα θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές του επιδόσεις. Υπό αυτό το πρίσμα, αξίζει στοιχηματικά το anytime του σε αποδόσεις ακόμη και πάνω από το 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ – Βέρντερ: Φίλκρουγκ Anytime (απόδοση 2.87), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ