ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Γερμανία: Πιέζεται το διπλό της φορμαρισμένης Άιντραχτ

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν το γκολ του Κόλο Μουανί επί της Σπόρτινγκ
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν το γκολ του Κόλο Μουανί επί της Σπόρτινγκ @ 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το γειτονικό ντέρμπι της Μάιντς με την Αϊντραχτ από την Bundesliga.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δοκιμάζεται στην έδρα της γειτονικής Μάιντς σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα ντέρμπι και αντιπαλότητα (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Το 2022 είναι μαγικό για την Αϊντραχτ. Κατέκτησε το Europa League. Έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League και μάλιστα προκρίθηκε στους “16”. Και φυσικά πραγματοποιεί μία σπουδαία πορεία στο πρωτάθλημα, δείχνοντας απόλυτα ικανή να χτυπήσει μία θέση στην πρώτη τετράδα.

Στο τελευταίο της παιχνίδι, η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ ήταν ισοπεδωτική και κέρδισε άνετα με 4-2 εντός έδρας τη Χοφενχάιμ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκορ έγραφε ήδη 3-0 στο 29'. Οι "αετοί" συμπλήρωσαν επτά νίκες στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια τους, χάνοντας μόνο από την Ντόρτμουντ, σε έναν αγώνα, όπου ήταν εμφανώς ανώτεροι και σπατάλησαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες.

Η Αϊντραχτ έχει καταφέρει να χτίσει μία από τις καλύτερες και πιο γρήγορες επιθετικές γραμμές στην Ευρώπη. Με τις μεταγραφές του Γέσπερ Λίντστρεμ από την Μπρόντμπι, πέρυσι το καλοκαίρι και του Κόλο Μουανί από τη Ναντ το φετινό, πρόσθεσε δύο παίκτες στο ρόστερ της που της έχουν δώσει εκπληκτική ταχύτητα.

Δίπλα τους, επέλεξε να βάλει τον έμπειρο Μάριο Γκέτσε (τον απέκτησε από την Αϊντχόφεν), ο οποίος την τελευταία διετία έχει αναγεννηθεί και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Μουντιάλ, ενώ ήταν εκτός κλήσεων πέντε ολόκληρα χρόνια! Μπορεί ο Γκέτσε να μην έχει πλέον τη δυνατότητα να παίξει με μεγάλη έκρηξη και σε πολλά μέτρα, όμως η ποιότητα και η ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια δένει άριστα με την ταχυδύναμη του Μουανί και το αέρινο στιλ του Λίντστρεμ.

Αν στην εξίσωση προσθέσουμε και τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή Ιάπωνα ποδοσφαιριστή, τον Νταΐτσι Καμάντα, ο οποίος κάνει σεζόν καριέρας με 12 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, καταλαβαίνετε ότι η Αϊντραχτ έχει δημιουργήσει μία σπουδαία μεσοεπιθετική τετράδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το κυριότερο βέβαια είναι, ότι ο Γκλάζνερ έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο. Δεν μπερδεύει την ομάδα, έχει έναν βασικό κορμό, ένα σταθερό σύστημα και με αυτό πορεύεται. Η Αϊντραχτ λοιπόν, λειτουργεί αυτοματοποιημένα και είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Γερμανίας στο πρώτο μισό της σεζόν.

Οι επισκέψεις της στο Μάιντς είναι πάντα ζόρικες. Μέχρι το 2020/21 δεν είχε καταφέρει να κερδίσει ποτέ στο συγκεκριμένο γήπεδο και το ρεκόρ της εκεί είναι 1-10-7! Ωστόσο, η Αϊντραχτ φέτος έχει σημειώσει οκτώ νίκες σε 11 επίσημα παιχνίδια της εκτός έδρας.

Την ίδια ώρα, η φιλότιμη και σκληροτράχηλη Μάιντς προέρχεται από τρεις κολλητές ήττες κόντρα σε Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ και Σάλκε (ουραγός). Επίσης, δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί φέτος την έδρα της, αφού σε έξι αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της, κέρδισε μόνο την Κολωνία (1-3-2), η οποία έμεινε με δέκα παίκτες στο 28'.

Το ματς φυσικά δεν θα είναι εύκολο, διότι όπως προείπαμε έχει χαρακτήρα ντέρμπι και η παράδοση ευνοεί τη Μάιντς. Από την άλλη όμως, η φόρμα της Αϊντραχτ δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό την πίεση που ασκείται στο διπλό. Από τα αρχικά 2.70 έχει υποχωρήσει σε τιμές οριακά πάνω από το 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: 2 (απόδοση 2.33), 16:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ